Торес: Юнайтед и Челси не са проблем, важното е да бием отбори като Сток и Хъл!

11:07
Торес: Юнайтед и Челси не са проблем, важното е да бием отбори като Сток и Хъл!
Фернандо Торес заяви, че за Ливърпул не е проблем да печели убедително дербитата с отбори като Манчестър Юнайтед и Челси, но за да бъдат реални претенденти за титлата, мърсисайдци трябва да побеждават и в срещите си с по-малките отбори. Както е известно, през миналата година домакински равенства на "червените" срещу Сток Сити и Хъл Сити костваха първото място на момчетата на Рафа Бенитес. Вместо това шампион стана Манчестър Юнайтед, който загуби и двата си мача с Ливърпул от Висшата лига, като особено унизителен за феновете на "червените дяволи" беше разгромът с 1:4 на "Олд Трафорд".

"Знаете, че нямаме проблем да бием в дербитата срещу Юнайтед или Челси. За да станем шампиони обаче, трябва да сме постоянни срещу малките отбори, защото в крайна сметка за всяка победа се дават по три точки", коментира Фернандо Торес.

"Особено важно е да започнем добре срещу Тотнъм. "Шпорите" никога не са били претендент за титлата, но са много труден съперник, който винаги може да ни развали деня и да отмъкне точките. В такива двубои трябва да сме безкомпромисни" , допълни Хлапето.

"Не, не мисля, че Ливърпул може да стане шампион. Мисля, че Ливърпул е длъжен да спечели титлата през тази кампания", каза още нападателят на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bigred81
14.08.2009 21:19

а дали се е замислил колко щастливи гола отбелязаха Ливърпул след 90 мин и колко то4ки им донесоха то4но тези голове? и защо се споменава само последния ма4 на Олд Трафорд? що не се спомене и някои друг напримес с у4астието на Диего Форлан и Дудек *joking*

NoobSaibot
14.08.2009 17:19

Торес е прав, но да не би да си мисли, че с дубъла над Юнайтед и Челси миналия сезон вече са голяма сила? Нека си припомним мачовете Юнайтед с/у Пуул в последните 10 години и пак да ми говорят.... Съгласен съм, че миналия сезон отборът на Бенитес игра по-красив футбол за разлика от Юнайтед, но с това и приключват успехите им за последните 20 години в Англия, така че стига сте се главозамайвали толкова.Поне спечелете една титла на Премиершип....

BOTEV1912_
14.08.2009 15:58

феновете на манчо трябва да са реалисти като този техен фен:
"Ужас! Барселона ни разкъса на парчета в Рим, заменихме най-добрия играч в света с безнадежден старчок и крило на Уигън. Ливърпул със сигурност ще спечели титлата. Ще бъде хубаво, ако поне се доберем до място в четворката."

torres_228
14.08.2009 15:17

Пич ,абсолютно подкрепят мнението ти. Долния коментар се отнася за друг човек ,не за теб. В грешка си...

Takeo
14.08.2009 15:10

Torres_228 - факти,факти ми дай момче! Обидите и последния лумпен ги владее. Явно не си забелязал,че подкрепяме един и същи отбор. Толкова по-зле за теб,че си затваряш очите за това как стоят реално нещата. Това си е моето мнение и всеки вижда играта по различен начин.Ти дали имаш време да се разправяш с мен не ме грее въобще.

shitfyyy
14.08.2009 14:40

Арсенал никой вече за нищо ги нема *joking*

LiverpoolFCRS
14.08.2009 14:33

Влизам аз и отново гледам, пълно с мега разбирачи. Абе ора станете некакви професори , пара ще изкарате. Торес ко бил казал, не сте на нивото му да говорите кфо бил казал. Сезона не е почнал, хабер си нямаме как ще се развие 1виа кръг, как ще е класирането след 10тия кръг, те вече класираха сичките. Видях тука фенове на Ливърпул дето писаха колко сме били отборите от топ 4, да така е ама последния сезон което мене уникално много ме радва щото аз като фен на Ливърпул такова унижение като 1-4 на Олд трафорд не съм изпитвал, това е др въпрос. Помня времената когато както четох наистина си бяхме абонатчета. Като цяло съм съгласен че Арсенал играше Най-Красивиа футбол, но вече не. Последния сезон Пуул играеха най-красивия и резултатен футбол на острова. Аз лично много се радвам че тоя бозайник Роналдо напусна Ман Ю., защото заради това лайно аз почнах да намразвам Манчестер, ама проблема е там че без него нема да ви свирят дуспички и фалчета когато сте отчаяни, а такива епизоди през миналия сезон бяха доста. Стига с Това Лузери, аре моля ви престанете. Все още сме по титулувания отбор. Феновете на Ман Ю са като на Левски, само псуват и обиждат другите отбори а не гледат себе си.

torres_228
14.08.2009 14:31

Хахаха.. смешник! Много ти знае устичката ... Ама няам време се разправам с дрогаджии като тебе.

Takeo
14.08.2009 14:27

Колкото и да ми е неприятно да го призная Досена и Риера са далеч от представите за нещо повече от средни играчи. Рафата прави доста експерименти при закупуването на футболисти. И двамата са много непостоянни в изявите си.Нани е добър, но чак пък с класи над тях. А и какво значение има това. Един Торес,Джерард и Масчерано понякога са напълно достатъчни. Както това правят Руни,Гигс,Скоулс и компания. Разни Нанита,Риеровци и Досенита никога няма да достигнат нивото на тези играчи, нито пък желанието им и духа за победа. Така,че спора е излишен.

TheFreakyJihm7
14.08.2009 14:19

Невероятните" мачове които направихте в почти сичките се крихте и заради грешки на защитниците и съдииска подкрепа ги зехте мача с Реал измислена дуспа и не вдигнато нарошение в атака на мекия Торес.Няма кво да се обеснявам с някав малък пиклъо които знае само едно 1–4 и Торес и Джерард.Аиде у лево и отиваи да лъскаш на снимка на Торес и пали свещи да не се контузва.

TheFreakyJihm7
14.08.2009 14:17

Хаха Риера бил национал по кво по топлене на скамейката ли да не би да е титуляр пускат го само в мачове без значение или в последните 10 минути.Или невероятния Досена които бе развъртян с/у Бразилия за купата на Конфедерациите и автогол си вкара.Отбора ви е пълен с пущтиняци дето и в националните си не играят имате един Торес,Джерард,Масчерано които са твърди титуляри в национланите си отбори.Нани е с класи над средняка Риера.Нани има шут, скорост,техника,бързина.

torres_228
14.08.2009 14:03

"Неможе със средняци като Бабел,Риера,Досена и такива ми ти папуняци шампион да се става." Ти на Риера и на Досена казваш папуняци ??? Ахаа, ясен си ми... Ами да не би един Нани да е по-добър от национала на Испания ,Риера... ? Един шут има и това е. О, да и техника, която незнае как да я използва. Ако Риера е папуняк ,или пък Досена ,то вашите какви са ,бе ? Мери си думите ,защото си нямаш напредстава какъв играч е Риера или Досена... Да не зачеткваме друга тема ,че там ще съм много по-изчерпателен.

torres_228
14.08.2009 13:57

Пхахаа.. Кажи ми кой отбор в Англия игра красив и нападателен футбол през миналия сезон ?! Да не би да беше Юнайтед ?! Достатъчно хора ти обесниха - 4-4 с Арсенал (ИСТИНСКА НАСЛАДА ЗА ГЛЕДАНЕ) , 4-4 с Челси (НЕЗАБРАВИМ МАЧ В ШАМПИОНСКА ЛИГА) , 1-4 с ЕФЕКТНИТЕ ЮНАЙТЕД НА ОЛД ТРАФОРД (ТОРЕС ГИ ПОСРА) и едно 4-0 с Реал (СПОРЕД ВАС ТЕ СА СЛАБИ И ТАЗИ ПОБЕДА НЕ СЕ ПРИЗНАВА КАТО УНИКАЛНА).. Незнам кой отбор направи най-интересните мачове в Англия... Да не би Манчестър ??? Естествено ,за вас Манчестър винаги са най-добрите ,ама винаги. А относно Торес ,ами то знаеш ли колко футболисти могат да отидат в по-голям отбор ,ако мислиш че Ливърпул не са такъв ,знаеш колко такива има ? МАЛКО ! Защото те чувстват ,че там им е мястото. Друго е да излезеш на терена пред най-великата публика и да пеят песни за теб. И друго е да се премяташ от клуб в клуб за пари и за слава...

Ma3oXucT
14.08.2009 13:33

Отново чета коментари на някой нови фенчета на Манчо! Детето случайно чуло че Бербатов отишъл в Юнайтед и вече му е заклет фен *smile*
Според мен Торес не трябва да говори толкова защото последния мач между Челси и Ливе беше 4-4 а преди това 3-1 ! Както каза Takeo мотивацията в мачовете е много важна, особенно в такива дербита, но ако Ливърпоол искат да спечелят титлата ще трябва по - малко да говорят а повече да тренират. Успех... и ВИВА ЧЕЛСИ!!! *beer*

Takeo
14.08.2009 13:24

Торес малко се изсилва с този коментар според мен. Но донякъде е прав. В смисъл мотивацията в тези дербита е на съвсем друго ниво и там си проличава истинския облик на отбора. Ливърпул наистина загуби доста точки срещу доста по-слаби отбори, някои от които на Анфийлд. Сток Сити например бяха много компактно прибрани и играта вървеше трудно. Но така играха и срещу Юнайтед, само че там бързите и пробивни крила изиграха голяма роля. В Ливърпул няма такъв играч, който да увлича отбраната, да освобождава пространства и да разкъсва добре построената защита. Това изигра роля в доста пт мачовете. Има го и моментът,че отборът играеше пестеливо в 2/3 от мача и се събуждаше накрая, вместо да реши мача още първото полувреме.

onzzy
14.08.2009 13:12

да Ливърпул вкараха 2-3 пъти по 4 гола но срещу отбори които играят открит футбол(Реал,Арсенал) и срещу МЮ които бяха принудени да го направят заради безумните грешки в защита срещу по затворени отбори обаче разчитат на някое индивидуално отиграване( най често на Торес и Джерард) и ако не стане.......

westie
14.08.2009 12:48

Абе срещу Ман Юн не беше ли 6-1 или аз нещо се бъркам *joking*

Samoletski
14.08.2009 12:31

Абе вие не сте ли гледали миналата години английските отбори. Манчестър - ефективни, да защото от 2 положения на мач, вкарват и бият с 1:0. Следях Ливърпул през целич сезон и доста мачове ми спряха дъха. Бихме Реал с 4:0, а имахме и още положения, Срещу Юнайтед 4:1, 2 пъти подред 4:4, срещу Ман Сити от 0:2 правим 3:2 и др. Вярно е, че последния път когато спечелихме ШЛ, играхме грозно и повечето мачове бяха скучни (изключение прави финала с Милан), но миналата година Барса и Ливърпул бяха невероятни. Дори и според медийте в Англия Ливърпул заслужаваха да са шампиони с тази си игра.

cesekarchetooo
14.08.2009 12:11

Най-красив футбол играят Арсенал, а най-ефективен - Юнайтед. Ливърпул от доста време не са фактор в шампионата, колкото и да не им се харесва на някои. Челси също са доста непостоянни, а и нямат късмет. Арсенал налагат изключително млади играчи, което е глупост да се прави в голям клуб. Юнайтед имаха най-балансиран отбор в последните и това е причината да печелят всичко на Острова. Така ще е и тази година...

TheFreakyJihm7
14.08.2009 12:04

torres_228
Това че си за Ливърпул не ги прави най-добрия отбор разбери го това.В момента има поне 3 отбора по добри от Ливурпул.Що ми изброяваш отбори в момента които са в процес на сработка и са далеч от най-добрите си дни.В Юнаитед,Челси,Барса да беше отишъл щеше да му е по добре.А пък това че Ливърпул играели красив футбол мога само да ти се исмея къде го тоя красив футбол къде го видя.Ливърпул е отбора с най-неприятен стил от топ 4 никва красота нищо само на мускули и се разчита на гения на Торес и Джерард.Неможе със средняци като Бабел,Риера,Досена и такива ми ти папуняци шампион да се става.

beroni
14.08.2009 12:00

"не било проблем", сякаш винаги бият отборите от топ4; както този март биха Ман с 1-4, така миналия март Ман ги отнесе с 3-0 .... Не им са проблем отбори като Уест Хям и УБА, като пак не е сигурно *stop*

ENGLANDFTW
14.08.2009 11:52

Ливърпул ги видях срещу посредствения отбор на Атлетико. Това ми беше достатъчно, и като добавим всеобщото мнение, че са много непостоянен отбор - титла тая година няма да видят. *wink* Челси или Ман Юнайтед.

torres_228
14.08.2009 11:52

TheFreaky, в друг отбор ?! В Ювентус ,или в Милан, или пък в Реал ? Мнее, той не е лаком за парички. Той иска да играе красив и комбинативен футбол и да вкарва. С Джерард са невероятни и помни ,че той никога няма да напусне Анфйилд! Той си намери мястото и там ще изкара до края, както той сам заяви, разбира се.

Samoletski
14.08.2009 11:42

Срещу Ман Юн 2:1 и 4:1, Челси май беше 1:0 и 2:0. Прав си е просто имаше един период в който загубихме точки от Сток Сити, Хъл Сити, Мидълзбро и други борещи се за оставане.

barneta_7
14.08.2009 11:33

Какво да не би Смелси да вземат титлата *lol* . Отбор от 5 години и вече има фенове тцтцтц

shevachenko
14.08.2009 11:29

ХАХАХАХ никъв шанс да земат титлата Лузърите

barneta_7
14.08.2009 11:24

Правилно си го е казал Торес срещу средняшките отбори изпитваме трудности, но се надявам тази година да е по-различна от другата по това отношение. Вземеме ли първите 3 мача с победи ще е многог добре защото ще си припомним формата в края на миналия сезон *smile* . Ще стискам палци на Ливърпул този сезон да бъде техен

Tearstained
14.08.2009 11:20

Торес е напълно прав,точно средняшките отбори бяха проблем за тях миналия сезон.Мисля,че предстоящата кампания в Англия ще е най-оспорваната от години насам.Ман Юн,Ливърпул,Челси и Арсенал са топ отборите,но нищо чудно някой от Евертън,Астън Вила,Тотнъм или Ман Сити да се намесят в борбата за медалите.И въпреки всичко си мисля,че сър Алекс ще успее някак да излезе едни гърди напред.

torres_228
14.08.2009 11:18

Абсолютно е прав. Излизаме и мачкаме големите ,а при малките се спъваме.. Дано това се промени и СМАЧКАМЕ всички този сезон. Гледам пълно е с разбирачи ,които съдят по формата при подготовката за това ,как ще се представи клуба през сезона. Само да ви кажа ,че ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ !!!

manunited666
14.08.2009 11:17

Аз това не го разбирам ... един сезон се представиха добре срещу отборите от топ 4 и сега сеедно редовно си ги бият.Миналия сезон нито един отбор от топ 4 не беше във форма освен Ливърпул и те пак не станаха шампиони.През последните години те бяха абонат на останалите големи отбори , всеки си ги биеше как си иска да не говориме за Юнайтед.А пък и нали един отбор все някога губи точките , ако не е срещу малките отбори ще е срещу големите ако не е срещу големите ще е срещу малките , да не мислите , че ще направят 110 точки?!

TheFreakyJihm7
14.08.2009 11:12

Да беше отишъл в по добър отбор и можеше и да спечелиш някои купа.Един сезон биха големите отбори и вече за мн големи се зеха лузърите винаги в последните 20 години са били боксови круши за Юнаитед и Арсенал

okocha
14.08.2009 11:11

За това говорех и аз ... Разликата между Пул и Юнайтед миналия сезон беше точно тази .. Докато Червените Дяволи мачкаха малките си съперници , Пул правеха равенства дори минимални загуби ... Точно Манчестър взе най-малко точки срещу голямата 4ка , докато Челси , Арсенал и Пул горе долу бяха на 1 ниво , но имено малките отбори беше тази разлика !!!