Носителят на Купата на Македония с интерес към Иван Иванов

15:14
Носителят на Купата на Македония с интерес към Иван Иванов
Интересът към защитника на Локомотив Пловдив Иван Иванов от чужбина продължава да расте. "7 дни спорт" научи, че 28-годишният централен бранител е желан от носителя на Купата на Македония Шкендия. Отборът от Тетово е най-бързо развиващият се клуб в страната и е най-добре обезпеченият заедно с Вардар Скопие.

От ръководството на Шкендия вече са отправили предложение към Иванов, като офертата им е за месечна заплата от порядъка на 13-15 хил. евро. Носителят на Купата на Македония се надява да привлече Иванов като свободен агент. Защитникът обаче има договор с "черно-белите" за още една година - до лятото на 2017 г. Интересното е, че в Шкендия вече се подвизаваха други двама бивши централни защитници на Локомотив Пловдив - Йордан Милиев и Мартин Кавдански.

Както вече съобщихме, италианският Авелино отправи оферта до "Лаута" за Иванов, който се завърна на терена преди два месеца, след като не игра в продължение на близо две години заради тежка контузия. От пловдивския клуб обаче поискаха 600 хил. евро на тима от Серия „Б“ за правата на бившия национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация