Бенитес прибира 600 бона бонус за 11-та Шампионска лига на Реал

18:36
Бенитес прибира 600 бона бонус за 11-та Шампионска лига на Реал
Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед Рафаел Бенитес ще получи солиден бонус от титлата в Шампионската лига на Реал Мадрид, съобщава "Sport Mediaset".

Според информацията, бившият треньор на Реал е имал клауза в договора си, според която трябва да прибере 600 хиляди евро при успех  на „белия балет” в турнира, независимо дали той ще е треньорът, извел отбора до върха на европейския клубен футбол.

Както е известно, Бенитес бе уволнен, докато тимът бе в груповата фаза на турнира, и на негово място бе назначен Зинедин Зидан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko1010
08.06.2016 12:57

Ако аз бях треньор на Реал.. 😂😂 Щях да изпълня мечтата си.

mitko1010
08.06.2016 12:55

Ако имаш изграден план за бъдещето на отбора, той няма да пропадне в калта под твое ръководство. С ясно изградена мисъл всичко ще върви в работа.

mitko1010
04.06.2016 22:53

На този човек само парите ще му останат накрая. *money* Как да се наслаждаваш на 600 хиляди, след като са те изритали от негово величие- Кралският Клуб.. Да си бил треньор на Реал Мадрид за някаква си няма и половин година, уронвайки напълно престижа на този блестящ отбор. Вътрешно всеки треньор би изпитал срам от това, което Бенитес направи в Реал.. А то е едно пълно нищо.
Под негово ръководство като цяло не направихме НИЩО! Паднахме с 4-0 на собствен терен в ,, Ел Класикото''. Имахме една победа на собствен терен над Райо Валекано с 10-2, като гостите бяха с човек по- малко. На умряло куче извадихме възможно най- голямата тояга. Хубаво, че хваналият паяжина мозък на Перес се изчисти бързо и нае на работа великия Зидан, за когото всички говореха, че нямал опит и че нямало да бъде провал, ако не ни изведе до европейски триумф. Но човекът си свърши работата и по този начин запуши устите на критиците си. Под негово ръководство значително коефицентът на полезното ни действие се вдигна. Играчите играха с увереност, всичко като цяло се промени. Облик, настроение на играчи. Е, разбира се, отбор от ранга на Реал не се води от човек, който при гостуването на Еспаньол, при което победихме с 6-0, яде сандвич, а от човек, който си къса панталоните от радост и емоция. Това е Зидан. Под негово ръководство триумфирахме в Европа! *cool* *cool* Когато влезеш в музея на Реал, разбираш, че няма втори като него. Зидан е кавалерът, а дамата е трофеят от шампионската лига. Зидан! *cool*

LosBlancos7
06.06.2016 00:22

Ами хайде Емери да вземе и ШЛ като за него няма граници... *smile* Лига Европа не е ШЛ,в ШЛ не е достатъчно да имаш добри играчи,защото половината отбори имат добри играчи,до съвсем други неща опира в случая и Зидан изиграя своята роля да сплоти играчите.

night_wolf1984
05.06.2016 08:48

то и ти да си треньор на Барса и Реал и ти ще вземеш титли за какво ти е опит....всеки знае с такива играчи...Емери показа как с по скромни средства се постигат чудесни резултати в Европа!!!