Новосформираният ЦСКА 1948 е все по-близо до А група

20:48
Новосформираният ЦСКА 1948 е все по-близо до А група
ЦСКА се завръща в "А" група, твърди Нова телевизия. Новосформираният клуб ЦСКА 1948 със сигурност ще получи лиценз за новия формат на елитната ни дивизия.От БФС имат всички основания да дадат лиценз на най-новия "червен" клуб със собственици Гриша Ганчев, Юлиан Инджов и Христо Стоичков, който бе сформиран чрез трансформация на Чавдар Етрополе и Литекс.

Именно лицензът на Литекс е предпоставка за получаването на такъв и от новия ЦСКА. Според информации УЕФА не може да предотврати лицензирането на този армейски клуб, а само да го ограничи до участие в евротурнирите за определен период от време.

Днес ръководството на автентичния ПФК ЦСКА сезира президента на БФС Борислав Михайлов, лицензионната комисия и синдика Дора Милева със становище, че този клуб няма никаква възможност за получаване на лиценз за "А" или "Б" група.

Интересен казус би се получил, ако бъде приет евентуален оздравителен план не на Гриша Ганчев, а на Васил Божков - тогава автентичният ЦСКА би могъл да участва в "Б" група и да продължи да играе на стадион "Българска армия".

ЦСКА 1948 ще може да ползва дома на "червените", само ако автентичният фалира, тъй като той има концесия за ползването на "Българска армия".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

west_hamu
05.06.2016 11:29

До коментар [@comment 1901806] от [@user gordon_shumway]:

какво ми изброяваш старите имена на Левски какво общо имат с фалиралия цска?Едно е да ти закрият клуба и съвсем различно е със ситуацията в Левски и тва дето пишеш пълни глупости.Едно е просто да си сменяш името на клуба или да се обединяваш с друг клуб и съвсем различно е да фалираш и завинаги да се затриеш от историята.

west_hamu
03.06.2016 21:14

''ЦСКА 1948 ще може да ползва дома на "червените", само ако автентичният фалира, тъй като той има концесия за ползването на "Българска армия" тоест само дето толкова се мъчеха да вземат Купата на България.Сега след като червения отбор ще фалира и няма да съществува вече официално ,значи всички трофеи се махат.Или пък ще вземат трофеите на литекс и чавдар което е още по-жалко защото ще са чужд отбор с чужди успехи.Направо да започна от нулата защото ще е смешно да се хвалите с трофеите на литекса.

4estitistomu4i
05.06.2016 18:54

И хиляда пъти да му напишем, че търговските дружества се изкупуват по всички правила на пазарните закони и икономика, като едното наследява историята на друго по избор за сметка на своето в случая - това момче пак няма да схване и само едно си знае..., да бъдем снизходителни към състоянието му, все пак е представител на сините фенове..

west_hamu
04.06.2016 20:48

Друг такъв случай в България няма.Цска фалира това значи закрит клуб и всичко с него се погребва.Искаш да ми кажеш че когато прейменуваш литекс на цска тва е все едно аз да се прекръстя на Майкъл Джексън и да взема неговите успехи.Далече си от истината.

manutd_forlife
04.06.2016 15:38

Ти, ако ще учиш, вземи ги разбери първо. Едно дружество може да купи друго и историята отива при онова, което вземе другото. Няма да си правя труда да ти обяснявам нещата, които все още не знаеш* Ако беше така както говориш най-титулуваният ни отбор щеше да е с 4-5 титли и това е.

west_hamu
04.06.2016 09:43

трофеите на клуба остават само докато отбора продължава да съществува аз ли да ви уча на на нещата.Отбора ви е пред фалит и закриване вие взимате литекс и чавдар и ги прейменувате на цска.За това не си прави труда да ми обясняваш неща които отдавна знам.

manutd_forlife
04.06.2016 07:04

Да ти имам логиката. Това означава, че всеки български отбор с трофей има история, която е от 5-6 години, така ли? Тоест само последните 5-6 години се броят? Когато Лудогорец си смениха всичко, преди да влезнат в А група нищо не казахте, нали? Аа да вярно, хора като теб специално, само от ЦСКА се интересуват и винаги скачат като видят шанс.

night_wolf1984
03.06.2016 22:05

ще ти фалира главата...син многознайко....или вече е мозъчно фалирала...злобарче!!