Стефанов за Петев: Да вземе два пистолета и да се гръмне

18:31
Стефанов за Петев: Да вземе два пистолета и да се гръмне
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов се изказа доста остро по адрес на Ивайло Петев след загубата на България от Япония с 2:7. Босът на "белите" заяви пред Sportal.bg, че Петев е некадърник и трябва да се гръмне с два пистолета.

"От доста време говоря, че този некадърник няма място в българския футбол. Киро Домусчиев го изгони, в Кипър също го разкриха, а ние го взехме да оправя България. Това няма как да се случи. Петев да вземе два пистолета и да се гръмне. Знаете ли къде е Баховица, близо до подху**вица. Нямаше ли треньор от София, че взехме него. Добре, че Япония се смили над нас и не ни би с двуцифрен резултат. Представяте ли си какво щеше да се случи, ако бяха го сторили? Щяха да си кажат: "Какви са тези куци коне? Защо сме ги поканили", заяви Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Daley_Blind
04.06.2016 10:14

Не за всичко е виновен Петев, но чичо Венци е отново култов!

damyanov_93
03.06.2016 21:31

Ето Бат' Венци, ето затова българския футбол потъва и в следващите няколко години ще продължава да потъва! "Нямаше ли треньор от София" ?!?!?!??!? Не го ли разбрахте вече, глупави шопи, България НЕ Е София, и НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ софия!!! България е цяла България, а не е 2 млн. столичани от селата край Шопия!!! Точно и затова футболът ни върви мощно всяка следваща година надолу и надолу! Минаха една камара чужденци - палячовци през националният ни отбор, които играха в Левски или Цска, а един от най-класните чужденци в историята на "А" група и сърцат чужденец по родните терени, а именно Даксон Да Силва 6 години чакаше шанс за "А" отборът ни, ама как да го вземат като на негово място ще вкарат някое синьо или червено връзкарче . Толкова години търсим нападател , пробваме Палячовци като Валери Божинов, Мицански и КО. А отново по родните терени има един футболист като Мартин Камбуров който 5 пъти е голмайстор на смешното ни първенство, 2-пъти най-малко завършва на 2-ро място при голмайсторите.... ама как да го вземем като "сините" и "червените" са му абонати и редовно си ги шие. Докато продължаваме да си играем на "наши и ваши" или "София е България".... Ще продължават Световни футболни нации и величия от класата на Панама, Конго , Узбекистан, Тринидад и Тобаго... и много други ще продължават да ни изпреварват! А съвсем скоро се очаква и Уганда, Буркина Фасо , Хаити и Бенин да ни изпреварят*erm* Важното е да сме живи и здрави!!! *cup**beer**cup**beer*

lilikoli
04.06.2016 00:53

В Локото в момента има доста добри играчи които са доста по-добре от софийските ''Плаза тигри''*smile*

night_wolf1984
03.06.2016 21:56

кога цска са били абонати на Локото бре,май е точно обратното...дай да вземаме в национала и маймуните от Пловдив!!!

night_wolf1984
03.06.2016 20:36

А пък Венци Шкембето да вземе един тъп нож и да си направи харакири на големия бидон...голям разбирач е на всяка манджа мерудия.....турбалан долен,за всеки има какво да каже !!!

sakata_97
03.06.2016 19:06

За първи път съм съгласен със Бате Венци ;d,този недоносен индивид Петев няма място във футбола като цяло не само в националния отбор,пълен смешник*confused*

minchevich
03.06.2016 19:36

саката прав си , ама нали и Венци е в изпалкома. Да не сме назначили ние с теб този Петев. Голиам резил.