Йон Арне Рийзе давал акъл на Акуилани да отиде на \"Анфийлд\"

21:47
Йон Арне Рийзе давал акъл на Акуилани да отиде на \"Анфийлд\"
Алберто Акуилани, който премина от Рома в Ливърпул, е "разузнал" "мърсисайдци" благодарение на своя бивш съотборник Йон Арне Рийзе.

Норвежецът пък бе футболист на тима от "Афийлд", преди да подпише с "вълците".

"С Рийзе сме добри приятели и той много ми е разказвал за Ливърпул. Поговорих с него за треньора, за запалянковците. Никога не съм играл на "Анфийлд", но, като всеки, съм чувал за уникалната обстановка. Бенитес изигра важна роля за моето идване тук, аз съм му благодарен, а и Рийзе каза много топли думи за него и отбеляза, че с такъв треньор ще израстна професионално. Горд съм, че Рафа избра мен, въпреки операцията", съобщи Акуилани.

" Ливърпул има отлични футболисти. Винаги съм харесвал стила на този отбор. Още преди преминаването ми тук смятах, че Стивън Джерард е един от най-силните полузащитници в света и съм изключително горд, че ще играя заедно с него. Знам, че има на какво да ме научи", каза още халфът.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
14.08.2009 10:19

Верно си е ,че си продават бъдещето *thumb_down*

cob
13.08.2009 23:50

Рома си продават бъдещето .. то Тоти не е вечен

geshana
13.08.2009 23:46

Глупацииииииии !!! Не да играем до Тоти , който със сигурност щеше да наблегне на него с цел да изгради свой замесник а ще ходи при чужди играчи на които няма да им пука за него .... Такъв глупак не бях виждал *sick*

TorresSanz
13.08.2009 22:05

Алберто си е машина ! дано го докаже и в Пул *wink*