Ерера: Времената не бяха особено приятни, не е изненада, че уволниха Ван Гаал

10:50
Ерера: Времената не бяха особено приятни, не е изненада, че уволниха Ван Гаал
Халфът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера призна, че не е бил изненадан от уволнието на вече бившия клубен мениджър Луис ван Гаал. Испанецът също така разкри, че изминалият период не е бил от най-приятните за червените дяволи.

Ерера бе едно от първите попълнения на холандеца при пристигането му от преди 2 години. Оттогава досега бившият играч на Атлетик Билбао записа над 70 мача за гранда от Манчестър.

"Времената не бяха особено приятни, но ние сме професионалисти и не позволихме случващото се да ни разсейва“, каза Ерера.

"Трябва да призная, че треньорът се държа на положение през цялото време. Никога не ни показа, че се е предал, а накрая взехме ФА Къп.“

"Ван Гаал е честен човек и винаги поставяше Манчестър Юнайтед преди всичко останало. Дали съм изненадан от уволнението? Нищо във футбола не може да те изненада днес. Юнайтед е длъжен да се бори за всяка тита, а когато загубят тази битка, такива са последствията. По много начини обаче мисля, че Ван Гаал свърши добра работа.“

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RageBg
01.06.2016 13:05

Аз мога и повече да назова , имаше добри изяви и отбеляза някои важни голове.
Добре се представяше на фона на това, че не беше титуляр в повечето мачове.

wolfwolf
01.06.2016 12:27

Божее над 70 мача... ако някой може да назове повече от 3 негови запомнящи се отигравания има евала от мен ...

Amateur1878
01.06.2016 14:36

Ерера, както е отбелязано вече, е със статут на резерва. Което ми беше странно понеже по едно време колкото пъти беше пуснат, толкова пъти я гол, я асистенция, я и двете. Така че това момче зслужава титулярно място във вътрешна халфова линия, независимо дали атакуващ, централен или дефанзивен (с леки резерви за дефанзивният халф).