Битка до последна капка кръв за титлата на Острова обеща Джон Тери

19:34
Битка до последна капка кръв за титлата на Острова обеща Джон Тери
Битка на "кило кръв и метър кожа" за титлата в Англия обеща на феновете капитанът на Челси Джон Тери.

След тригодишната доминация на Манчестър Юнайтед, защитникът е сериозно амбициран той и неговите съотборници да свалят "червените дяволи" от трона.

За последно "сините" спечелиха трофея във Висшата лига през 2006 година, когато мениджър на тима беше Жосе Моуриньо.

"Ще се борим до смърт за титлата на Англия. Ще бъде оспорвана надпревара, както бе през последните четири или пет години. Ние силно притискахме Юнайтед, а когато спечелихме титлата, те пък бяха много близо до нас", каза Тери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

berbatovMU
13.08.2009 23:43

Очевидно е ,че съм фен на Манчестър Юнайтед. Но трябва да призная ,че тази година титлата ще е мноого по успорвана от преди. Спомнете си миналия сезон колко гола бяха отбелязани от Манчестър и Бербатов и Руунй и Роналдо не вкарваха толкова колкото се очакваше за отбор като Юнайтед. По предишния сезон когато отново бе спечелен от червените дяволи головете бяха в изобилие , а сега със или без голямата си звезда (Роналдо) Ман. Юнайтед мисля ,че ще изпусне титлата именно Челси мисля ,че ще са шампиони този сезон. Все пак въпреки опасенията си аз ще продължавам да подкрепям Саф и компания и ще се надявам опасенията ми да са без покритие. Успех Манчестър.

WayneRooney10
13.08.2009 23:29

Takeo повече хора като теб БРАВО ,а колкото до Тери без съмнение лидера на Челси заедно с Лампард *smile* .Дано стане добър сезон *stop*

plamen_titan
13.08.2009 23:06

Джон Тери освен,че е велик футболист,той е и истински мъж,а не някоя алчна кучка като някои други.Браво на него,не предаде клуба си и феновете за пари,остана за честта,за клуба и парите не можаха да го съборят,Успех на Челси в ПЛ и ШЛ!!!
*cigarette* *thumb_up*

me7all1ca
13.08.2009 21:33

Най - важното е да станем свидетели на още един безкрайно вълнуващ сезон в Англия.. а за това, което Тери казва, ние можем само да се надяваме да е прав и да гледаме футболни зрелища в най-доброто първенство..*smile* *wink*

Takeo
13.08.2009 20:31

Няма значение дали ще вземе Шампионска лига или купата на вселените ако щеш. За мен футболисти като него за достойни за уважение и доста футболисти могат да се понаучат нещо от тях. Незнам защо се сещам за Роналдо (може би защото е пълен антипод на подобен тип футболисти), но той спечели доста титли и награди и въпреки това никога няма да заслужи истинската обич на феновете на играта. Аз подкрепям Ливърпул, но най-откровено заявявам,че свалям шапка на Тери. Достоен противник.

holliwood
13.08.2009 20:29

Юнайтед никога няма да се оставят просто еи така Челси пак ще загуби

Cris_7
13.08.2009 20:27

И тази година пак сме шампиони ! Glory Glory Man Utd

TheFreakyJihm7
13.08.2009 20:08

Заглавието е мн яко.Аиде сезона вече почти е почнал дано да имаме добри емоции и най-добрия да победи

dunavec__
13.08.2009 19:56

Тери е световна класа безспорно... но и той одъртява и ако остане в
Челси едва ли ще вземе някога ШЛ. *sad*