Дренте и Хунтелаар пак съотборници, но в Милан

19:16
Дренте и Хунтелаар пак съотборници, но в Милан
След трансфера на Клаас Ян Хунтелаар, ръководството на Милан ще насочи усилията си към друг футболист на Реал МадридРойстън Рики Дренте.

"Росонерите" искат да вземат холандеца под наем за един сезон, като са готови да платят 4 милиона евро за него, а през следващото лято да закупят правата му. Според медиите в Италия, шефовете на двата гранда ще се срещнат следващата седмица, за да обсъдят евентуалната сделка.

Дренте бе често използван от треньора на "белия балет" Мануел Пелегрини в предсезонните контроли и се представи на ниво. Бързоногият футболист обаче не е сред високо ценените от новия бос на Реал Флорентино Перес играчи и може да напусне.

От Милан пък са готови да реагират, ако трансферът на холандеца пропадне. "Росонерите" следят още Гарет Бейл от Тотнъм и Лоренцо Де Силвестри от Лацио.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobolino
13.08.2009 21:06

barcalevski Имаш предвид(ШИБАНИ БОКЛУЦИ )За Барса нали.Съгласен съм с теб.Мноо прости испансите
*joking*

doomsday
13.08.2009 20:26

а 4 извенявам се пропуснал съм....Милан ! ЗЛЕ !

onzzy
13.08.2009 20:22

колко са тъпи не знам,че толкова ги псуват ама по ялово дърво камъни не се хвърлят *stop* а и барса има още доста да ги гони по спечелени титли

barcalevski
13.08.2009 19:56

Не не тия Мангал Смърдит ги признаам за най тъпия отбор в историята на футбола.Бахти смешките просто нема кф да се коментира освен да се каже само ШИБАНИ БОКЛУЦИ *lol*