Триумф за тигрите в "най-скъпия мач в света" (видео)

21:13
Триумф за тигрите в "най-скъпия мач в света" (видео)
Хъл Сити спечели промоция за Висшата лига, след като спечели така наречения „най-скъп мач в света“. „Тигрите“ победиха Шефилд Уензди с 1:0 във финала на плейофите на Чемпиъншип и по този начин се завърнаха в елита на Англия, само година след като изпаднаха.

Единственото попадение на „Уембли“ отбеляза нападателят на Хъл Мохамед Диаме в 72-та минута след много прецизен изстрел с десния крак. През целия мач възпитаниците на Стив Брус играха много организирано и нямаха проблеми да удържат преднината си в последните 20 минути, като по този начин спечелиха най-ценния мач през сезона.

Според изчисленията тази победа и промоцията носят минимум 200 милиона паунда на „тигрите“ Другите новаци във Висшата лига през следващия сезон ще бъдат Мидълзбро и Бърнли.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Danskrastev
29.05.2016 12:27

До коментар [@comment 1900862] от [@user El_Fenomeno_9]:

Шефилд поне имат традиции и много фенове, а Хъл Сити е един малък посредствен отбор, който благодарение само на пари е там където е, а тези много добри футболисти са всъщност наемници, които ще дочакат сезона да изпаднат с Хъл и да си търсят нов отбор иначе добрия футболист Диаме още щеше да е в Уест Хям. КПР има ресурса и футболистите, говоря за следващия сезон не за този, май ти си изостаналия или мислиш, че и следващия сезон Лестър и Тотнъм ще са първи и втори всеки сезон е различен и това си е мое мнение. Отбори като Бърнли, Хъл, Уест Бром и Съндърланд с техния грозен футбол нямат място в ВЛ...

Danskrastev
28.05.2016 23:26

Аз пък се надявам да изпаднат заедно с противния Сам... Хъл и Бърнли нямат място в ВЛ това е положението, това са малки посредствени отбори, които най-вероятно пак ще изпаднат много ме е яд за Шефилд, но просто нямат опитни футболисти това беше проблема. Мисля, че следващата година Вила, Нюкасъл и КПР ще се завърнат в ВЛ.

Daley_Blind
28.05.2016 23:47

Аз залагам на Нюкасъл, Норич и Дарби Каунти.

xienata_14_72
28.05.2016 21:32

Много се радвам за отбора на Хъл Сити.Резултата спокойно можеше да е 3 на 0 за тигрите но Шефилд имат много добър вратар.Следващият сезон на ВЛ ще е много интересен и дано Хъл успеят да се задържат в елита.Гола беше много хубав.

Daley_Blind
28.05.2016 21:23

Уау, 200млн. паунда..Иначе честита промоция на "тигрите"!