Петев повика играч от ЦСКА в националния отбор

17:44
Петев повика играч от ЦСКА в националния отбор
Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски е повикан в групата на "А" националния отбор на България за "Kirin Cup" 2016 на мястото на Пламен Гълъбов. Бранителят на Литекс е получил мускулна травма по време на двубоя на младежкия национален отбор срещу Мексико от международния футболен фестивал Тулон.
 
Футболисти от "А" националния отбор и селекционерът Ивайло Петев ще вземат участие в среща с представители на медиите в петък, 27 май, от 19:00 ч., на стадион "Васил Левски" в София. Срещата е планирана да се проведе на лекоатлетическата писта на стадиона, като при неподходящи метереологични условия ще бъде проведена в зала "Родина". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
26.05.2016 19:24

Аз ако съм няма да го пусна докато Петев мажоретката е треньор *erm*


27.05.2016 19:30

.., че в националния дали според теб момчето ще играе и на половина, колкото в клубния си тим?

cvetan_vatev
26.05.2016 21:43

те младите искат да играят, ама няма кой да ги пусне. Ето на въпросният турнир "Кирин къп" . Може да извика ето такива играчи като Чорбаджийски за да се обиграват. Вярно ще губим, но поне ще има смисъл в загубите ни. На предстоящата квалификация на всички е ясно че нямаме никакъв шанс и пак ще гледаме следващия голям форум по телевизията. Вместо да вика същите дървета. Може да събере отбор от млади и талантливи играчи. След като играят за националният срещу известни играчи каквито са тези на Франция Младежите ще добият самочувствие ще се обиграят и ще са готови за новият национален отбор. Това го направи и добре познатият ни отбор на Норвегия който доколкото помня ни би в последните квалификации. Преди два цикъла те също имаха слаб национален отбор. Решиха и изгониха всички дръвчета . Повикаха млади играчи по на 17-18 години. След една изиграна година всички видяхме какво стана с Норвегия. Имат национален отбор съставен от млади играчи подпомогнат от звездите на Норвегия. Биха ни като тупани.

ivanrealmadrid1
26.05.2016 20:14

национала винаги е плюс ако ще вили вуцов да го води, младите със сигурност искат да играят

MaLkO_LuD94
26.05.2016 19:44

Те точно в Националния се развиват да знаеш *erm* Там дето повечето ходят на разходка и не получават шанс дори и в контролите *cigarette*

ivanrealmadrid1
26.05.2016 19:35

много умно, ще спреш развитието на млад играч