Дрогба иска трофея в Шампионската лига

15:38
Дрогба иска трофея в Шампионската лига
Нападателят на Челси и националния тим на Кот Д\'Ивоар Дидие Дрогба заяви, че "сините" от Лондон са способни да завоюват трофея в Шампионската лига.

"Много искам да триумфирам в шампионата на Англия, но главната цел, която съм поставил пред себе си е трофея в Шампионската лига. Мисля, че през този сезон имаме шансове да доведем нещата до край. Не искам да казвам къде трябва да е Челси в класирането на Премиършип - дали да сме сред първите четири, пет или шест. В момента силите са много изравнени и няколко тима могат спокойно да претендират за титлата", заяви Дрогба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YAYA
15.08.2009 15:45

И аз искам да си намеря куфарче пълно със стотачки *joking*

sasedq
13.08.2009 17:04

DuFkaTa не виждам реално как челси могат да спечелят шампионската лига.

zhivkot
13.08.2009 16:21

Челси тази година до Януари ще са основни конкуренти за титлата в Англия но след това ще загубят важни точки. Ето защо: Зимата се провежда Купата на Африка, което значи, че Челси ще изиграят поне 3 мача без: Есиен, Оби(Уан-Кеноби)-Микел, Калу и Дрогба. Възможно е и някой от тях да се контузи там и може да стане още по-лошо. Та единствено Челси може да се надяват на лек жребии в ШЛ.

Ma3oXucT
13.08.2009 16:16

Кой фен на Челси няма да иска да спечелим Шампионската Лига *smile* Тоя път трябва Анчелоти яко да ги постегне и да спечели всички купи! ВИВА ЧЕЛСИ !!! *beer*

DuFkaTa
13.08.2009 15:45

Време им е на Челси да спечелят ШЛ. За последните години имат няколко полуфинала, един финал ваобще мн силно се представят.Аз лично няма да имам нщ против- Юнайтед ВЛ а Челси ШЛ тей ще е мн добре *beer*