Официално: Ман Юнайтед се раздели с Луис ван Гаал

22:51
Официално: Ман Юнайтед се раздели с Луис ван Гаал
Манчестър Юнайтед се раздели с мениджъра Луис ван Гаал и неговите холандски помощници, съобщиха официално от клуба. 

Днес изпълнителният директор на червените дяволи Ед Уудуърд е разговарял с Ван Гаал и го е уведомил, че вече не е част от отбора.

В същото време ръководството на клуба е избрало варианта да започне сътрудничество с бившия мениджър на Челси Жозе Моуриньо, пишат медиите на Острова. Португалецът е дал предварително съгласие да оглави гранда от "Олд Трафорд", а утре (24 май) ще бъдат обсъдени последните детайли по договора. Очаква се контрактът на португалеца да бъде за пет години, за които той ще заработи 75 млн. паунда.

Специалния вече е получил 4 млн., за да не оглави друг клуб. Моуриньо ще има на разположение 200 млн. паунда за попълнения през лятото. В споразумението е включена специална клауза, съгласно която наставникът трябва да се държи образцово и да избягва скандални действия, каквито обичайно съпътстват кариерата му. В противен случай той ще бъде глобяван със сериозни суми.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
25.05.2016 04:30

Голяма новина не толкова за феновете,колкото за футболистите на Юнайтед. Тоя треньор ми е по-противен и от бенитез

baro99
24.05.2016 10:58

Честито на Юнайтед. Моу е един от най големите треньори и където е отишъл винаги е печелил трофеи.

Bitten
24.05.2016 03:01

Те хубаво се разделиха, ама защо го заменят със същия автобусен шофьор....

kristianoooo
24.05.2016 02:59

Най-после изхвърлихме боклукаa... Не за другоoo... Но вече смърдеше прекалено многоo!!!
*confused**confused**confused*

CFC_H_A_Z_A_R_D
24.05.2016 01:06

Първо ЧЕСТИТО МАНАФИ.Взехте най-добрия мениджър в света в момента,колкото и повечето да не им харесва е така!!!А ето нещо и от фен на Челси който знае от опит какво е МОУ да води твоя отбор.
Значи доста отбори и фенове не харесват стила на Жозе,обаче не може да се каже,че той не върши работа,а напротив.След като това вече е сигурно.Нека феновете на Юнайтед ми повярват поне 1 титла и домашна купа не им мърдат,както и може би достигане поне до 1/2 в ШЛ.Та мисълта ми е,че може и да не харесват този стил,но той е печеливш.От Интер също имаше хора и техни фенове който бяха скептично настроени към него.И не харесваха неговите разбирания за футбол.Обаче след като им взе требъла много набързо обърнаха палачинката.Дори феновете на Арсенал който казват,че биха предпочели да паднат красиво от колкото да бият грозно,някъде дълбоко в себе си знаят,че се заблуждават с тази реч.Защото с красивата игра на Венгер за 12 години нещо друго освен 2 ФА къп,финал в ШЛ и едното 2-ро място(което дори не заслужаваха) да са видели нещо повече???Та искам да кажа,че дори те биха се примирили с грозната игра само и само да станат ШАМПИОНИ и да постигнат нещо повече в ШЛ.

Amateur1878
24.05.2016 15:42

Пак казвам, няма за какво да се извиняваш. Поне не и на мен. Нито съм се засегнал, нито нищо. Но веднага се появяват хора и с "чукотки", после се появяват други с "манафи" и става детска градина. А все пак, не е това целта, нали!? *smile*

CFC_H_A_Z_A_R_D
24.05.2016 15:34

Добре!!!Извинявай наистина не съм целял да съм груб.*wink*

Amateur1878
24.05.2016 15:07

Ти как би реагирал ако някой пише за Челси чукотки, изкуственяци, руски мафиоти, шмелски и пр.? Как би реагирал и какво впечатление за този човек би ти оставило на теб!? Че е нормален, не е хейтър и може да се водят нормални дискусии с него ли!? Убеден съм, че никой не си засегнал. Поне не и мен. Първо е форум, второ е за футбол. За такива глупости да се засягам... леко невъзможно е *smile* Но когато искаш нормално отношение към теб, то имай и ти такова. Или може би искаш да се дискутира с теб само с псувни и обидни епитети? Понеже е най-лесно човек да се държи като пълен простак. Това е първичното в един човек. По-важното е да се спазва добрият тон.

Daley_Blind
24.05.2016 15:05

Чукотка, няма проблем.Защо си помисли, че има?*smile*

CFC_H_A_Z_A_R_D
24.05.2016 14:48

Написал съм го по навик не нещо друго!!!Защо го приехте толкова сериозно???Целта ми не беше да обидя някой или да се подиграя.Просто така съм свикнал да казвам на Юнайтед.Какъв е проблема???

Amateur1878
24.05.2016 12:13

И като допълнение на коментара ми - казвам го, понеже останах с убеждението, че не си такъв тип коментиращ и съм изненадан от тази твоя реакция.

ub7
24.05.2016 11:54

ами спечелили са уважението на всички трезво мислещи футболни фенове които гледат футбол от преди платмасовите отбори да се появят. те не могат да се съревновават с финансите на арабски шейхове и руски олигарси - не са и бедни - но поне държат на принципите си и не избушват трансферния таван през 6 месеца. единтвеното което не ми харесва е че с цените на билетите направиха това да отидеш на мач на арсенал да е като туристи4еска атракция и изгиниха местните привърженици на отбора с тези цени. аз като левскар симпаризирам на евеертън защото те бяха синия силен отбор от англия, но харесвах и челси. откакто ги купи абрамови4 ги ненавиждам. а за моу - мн добър мениджър, но като човек - никаква класа няма в него. злобно омалко човече на които всички са му виновни

catalan
24.05.2016 09:56

Мяу е далеч от топ 3 на най-добрите, може и да му се получи в Юнайтед, ще видим.

Amateur1878
24.05.2016 08:51

Чувстваш ли се по-голям фен и най-вече мъж като написа "манафи"? И нали сам го разбираш, че само простаците и селтаците в България употребяват това нарицателно за Юнайтед?

Wolf1
24.05.2016 01:21

Мерси чукотски фене *wink*

PRI_A_TEL
24.05.2016 00:31

Мисля, че това описва всичко, което този човек е, а именно заблуден, червендалест тъпанар, селянин от класа, малоумен гнусен агресор, подчертавам гнусен, на мен ми прилича на гнойна пъпка, като му видя физиономията...

PRI_A_TEL
24.05.2016 00:29

"От близо половин година медиите пишат непрестанно, че съм уволнен. Това не е нещо ново за мен. Това не е лесно за играчите ми. По какъв начин мислите, че това пречи на авторитета ми? Как мислите, че ще искат да следват съветите ми, когато треньорът им е описван като никой, защото не мога да свърша нищо? Аз обаче не съм такъв. Аз съм много арогантен човек. Аз съм един от най-добрите мениджъри в света", каза Ван Гаал.

RevoLutioN91
24.05.2016 00:24

Радвам се като фен на Ман Юн, че му бият шута на Ван Гаал, крайно време беше..Колкото до това как Ибра се запътва на Олд Трафорд според спекулациите, по-добре да не се случва, в атака отбора разполага с качество в лицето на Марсиал, вярно позастарелия Рууни, но и откритието Рашфорд. Виждам проблеми в защита и най-вече в халфовата линия. Не може да се очаква от Мата да е флангови играч, а Марсиал, който по презумпция е нападател също да се подвизава на крилото... Имаме Нужда от Качествено крило, а в същото време да се отървем от излишни играчи...Карик му е време да опита нещо ново, Йънг е твърде посредствен, Фелайни пък ми е най-омразния футболист..Някой измежду Лингард и Янузай да бъде продаден и да се даде втори шанс на Депай + както казах да се вземе още едно крило. В халфовата линия след оттеглянето на Скоулс, така и не се взе играч, който да гради играта и да носи креативност, някой също така майстор на изкустния пас.В защита Смоулинг ту прави добри игри, ту слаби, далеч е от това да бъде лидер в отбраната...Интересно ще е с новия мениджър каква ще бъде позицията на Блинд, но дори и да остане в центъра на отбраната за мен лично ще е необходимо да се купи класен централен защитник вместо да се хвърлят пари за нападател..В общи линии централен защитник, креативен халф и крило от висока класа са необходими за новия сезон + изчистване на шкарто в отбора.

Luxury
24.05.2016 00:23

Ами очакваше се, предвид слабия сезон.

Стискам палци на Моуриньо да успее и това е.*smile*

NoDiggity
24.05.2016 00:15

Еми за мен тази новина е радостна. И то не защото идва Мауриньо, защото и аз като всички други съм скептичен за него, но поне от гледна точка на визитка е доказан. Радвам се, защото промяна трябваше да има. Промяна трябва да има и в играчите и в играта ни. Не може никой да ме убори с каквито и да е аргументи, че с Рууни, Мата, Ерера, Ди Мария(предния сезон) и куп други звезди отборите от дъното на таблицата ни скриваха шапката! И то ни е скриваха с по-добра игра, което е пагубното. И при САФ сме падали от всякакви отбори и той не е бил бог да бие наред всички, но рядко бивахме надигравани тотално от нискоразредни отбор, което се случи и при ЛвГ и при Мойс. Това говори за нищо друго, освен слаб тактик. Методите му и стилът му според мен са устарели и най-важното - не са за първенство като Англия. Тук се играе страшно силов футбол, всеки отбор има поне по 3ма хипер физически футболисти - тип ръгбисти. Загубиха се и лидерите в отбора, бъркаше непрекъснато със състава, всеки футболист от отбора игра на поне 5 различни позиции при него. Това ако не е слабо менажиране здраве му кажи. Хайде поне да можеше да кажем - "ей паднахме, падаме и занапред, но поне отбора играе красив футбол." Коренно обратното се получи - играехме някакво подобие на тики-така без грам острота и без нито един от футболистите ни да го е усвоил както са в Барса например. Може би не е лош треньор Ван Гаал, със сигурност не е най-трагичния, който сме виждали(справка тази година - Бенитес в Реал) , но просто не е за нашия отбор. Друг като САФ няма да намерим, просто защото футбола се измени тотално и се разчита на огромни парични средства. Никой голям клуб няма да чака даден треньор 7 или 8 години уж да гради нещо и през тези години да не печели трофеи и едвам да се класира в Топ 4. Все пак собствениците и всички други в клуба гледат първо парите, после как играе отбора и как се движи. Като не им носи девиденти това, показват вратата. Ако си мислите, че Юнайтед е запазил всичките си традиции от преди 15 години и, че е коренно различен клуб от другите големи - жестоко се лъжете. И нашия клуб като всички друг е машина за пари.
Та стискам палци Мауриньо да успее да му повярваме и още повече стискам палци отбора да заиграе хубав и атрактивен футбол, а не да редим автобуси и да превърне в Смолинг или Фил Джоунс следващия Пепе...

Luxury
24.05.2016 00:23

Изцяло се съгласявам с теб.*smile*

petko9305
24.05.2016 00:03

За мен ЛВГ свърши много полезна работа.
ЛВГ, видя, че с наличните играчи няма да стане и реши да наложи младежи, като Рашфорд и Лингард, а тези двамата се оказаха много талантливи. Другите качествени играчи които бяха в негово разположение са били Де Хеа, Руни, Мата, Мартиал, Ерера и Карик.
За отбор от ранга на Ман.Юнайтед, тези играчи не са достатъчни за спечелване на нещо повече от 4-5 място в първенството и 1/8 финал в ШЛ.
Главния проблем през този сезон бяха контузиите на голяма част от играчи за дълго време. Проблемът с контезиите явно се дължеше на тренировъчните методите на ЛВГ, а може би, пък не ЛВГ е виновен за контузиите на голяма част от играчите, а по-скоро на помощниците му.
Ако почти всичките играчи бяха на разположение през по-голямата част от сезона със сигурност сега щяхме да бъдем поне 2-3 в класирането и може би нямаше да отпаднем от групите в ШЛ.
Сега си спомням пред да започни втория сезон начело на ЛВГ, по време на турнето в САЩ, ако не се лъжа, отбора играеше много атрактивно и вкарваше доста голове и то на сериозни противници като Р. Мадрид. Проблемите започнаха малко преди началото на сезона в Англия, срещу отбора на Валенсия, където загубихме на собствен терен.
Проблемите се влошиха още повече, когато Люк Шоу се контузи по-жесток начин и тогава отпаднахме от ШЛ.
Казано накратко ЛВГ, нямаше късмет в много от мачовете и не само в мачовете, но и извън терена.
Най-хубавото е, че на края на сезона успяхме да спечелим F.A. Cup, въпреки слабия сезон за отбор от ранга на Ман. Юнайтед.
Тази купа показа, ме отбора не е забравил как се печелят купи, а ЛВГ е спец. по спечелването на големи мачове.
ЛВГ го е казал в начолото "трябват ми три години за да превърна Ман. Юнайтед отново в шампион"
Ако го бяха оставили да си изпълни договора и съответна мисията, сега през новия сезон щяхме да видим нещо различно или поне така чувствам аз.
През трансферният прозорец, може би голяма част от играчите щяха да бъдат изгонени и биват подменени с други по-доказани или по-опитни играчи и тогава всичко щеше да си дойде на мястото.
Но миналото си е минало и сега ще разчитаме на Жозе Моруиньо, който може би е по-емоционален и атрактивен, но определено отстъпва на ЛВГ по-много неща.
Моу е човек който ще вземе звезден отбор и ще го превърне в още по-звезден, но за кратко време тоест 2-3 години и след това оставя всичко и отива в нов отбор и т.н. Докаго ЛВГ, опитваше да развива отбора в дългосрочен план тоест за бъдещето, което според мен е много по-трудна задача от която и да е било.
Тъй, че нека не бъзаме да се радваме на Жозе понеже е "специалния" така както сме се радвали на ЛВГ понеже е "философа".
Феновете трябва да мислят обективно и да не очакват фантастични неща дори от Моу.
Даже си мисля, че с Моу, ще бъдем още по-зле, освен ако успее да закупи играчи от световна класа в топ форма, но реално с настоящите играчи няма да успее да се справи и ще видим представяне подобно на Челси и 15 място, през зимата.

Ginekolog_
24.05.2016 00:16

*joking**lol*

vargala1313
23.05.2016 23:53

Моуринъо ще върне Юнайтед там където му е мястото (сред най-добрите) не се съмнявайте в това. С мойс и ван гаал не се получиха нещата но сега вече третия опит трябва да е успешен*cup**cup**cup*

MaLkO_LuD94
23.05.2016 23:26

Намериха си треньор Моуриньо а изглежда че ще си намерят и топ нападател в лицето на Ибра 2 страхотни новини за феновете на МЮ днес *cigarette*

MaLkO_LuD94
23.05.2016 23:35

Според мен пък това за Ибра е сигурно тъй като и 2-мата ( Ибра и Моу ) не крият симпатиите си един към друг ако има някакъв проблем ще е със заплатата на Ибра *erm*

Daley_Blind
23.05.2016 23:28

По мое мнение това за Ибра са партенки.Дори самият той каза, че не играел в четвъртък вечер.*smile*

PRI_A_TEL
23.05.2016 23:06

Има ли фен на футбола, който да не се радва?

sakata_97
23.05.2016 22:48

Честито отървахте и мен от мазната му физиономия*joking**lol*

night_wolf1984
23.05.2016 23:18

а после викате,че Стоичков не е прав като псува някой*smile*

night_wolf1984
23.05.2016 22:37

не ги ли е срам човека взе купа*joking**lol**beer*А другия сезон суша*smile*

Salient
23.05.2016 20:45

Може да е всичко. Може да е както се тиражира и тиражираше, че Гигс е подкопавал авторитета и на Мойс, и на Ван Гаал. Ако е истина, което не е изключено, аз не искам такъв човек близо до любимия си отбор. А нека сме честни...Гигс е отвратителен пример за човек след всички разкрития. Истината е, че той беше част от 2 режима, които се провалиха и той като асистент мениджър има известна отговорност за това. С нищо не е показал, че заслужава тази работа и това, че е легендарен играч на отбора няма никаква стойност в случая.

Да отиде в друг отбор, готов да го назначи и да се докаже. В момента с какво е по-различен от Невил? С нищо. Конте беше легенда на Ювентус, но демонстрира качествата си другаде преди да поеме Юве.

Amateur1878
23.05.2016 23:47

Поправи ме ако не съм прав!? Не следя много-много Бундеслигата, но имам познат, който е фен на Майнц и с него си бяхме говорили относно това. Дори беше сравнително наскоро. Клоп напусна Майнц докато въпросните бяха във втора дивизия на Германия (не я знам как се казва), както и самият той им беше треньор когато изпаднаха. И дори ако не се лъжа след като уволниха (така де, той като напусна) Клоп отново се стегнаха и отново се качиха в Бундеслигата и дори наскоро играха в ЛЕ (значи са се класирали на 5-6-то място). Малко като дежа-вю с БВБ се получи! Не е ли така!? Или нещо бъркам? Бъди по-ясен, ако обичаш, от 1 изречение, в което изтрясваш "не си запознат". Поне се обоснови като отправяш критики.

mitkoddk
23.05.2016 23:20

"Клоп допреди БВБ дори имаше по-скоро неуспешна кариера. Под негово ръководство Майнц дори изпаднаха от Бундеслигата и не успяха да се класират отново. А сега Клоп е божество." Май си малко дезинформиран относнот този въпрос, а?

Amateur1878
23.05.2016 21:10

Приятел, тези неща за подкопаването на авторитета са само и единствено слухове. Човек не може да си гради мнението покрай тях. Че като човек е отвратителен - отвратителен е. Именно заради разкритията покрай брат му, жена му и пр. Но като професионалист винаги е показвал класа, така че по-скоро си мисля, че медиите се пробват да правят поредните си сплетни с това подкопаване на авторитети. И да - и той има вина! Но вина имат и собствениците, и треньора, и играчите и всички. Просто - целият отбор, а не само треньорският щаб. Колкото до Конте - надали феноменалнат аму кариера и натрупаният опит в Серия Б са му помогнали особено в ръководенето на Юве. Или го можеш, или не го можеш. Пеп може да е всичко, но директно се впусна в голямата вода. Клоп допреди БВБ дори имаше по-скоро неуспешна кариера. Под негово ръководство Майнц дори изпаднаха от Бундеслигата и не успяха да се класират отново. А сега Клоп е божество. Симеоне и той директно в дълбоките води! ДИ МАТЕО дори спечели ШЛ с Челси. Прави сметка! Разбира се, има си и провалите, ясно е. Невил в някаква степен, Кийн и пр. Но Гигс заслужава шанса по мое мнение.

Vetrigo177
23.05.2016 20:00

2 треньора, спрягани като тях* забравил съм да си изключа редактора

MU121
23.05.2016 18:33

Стига с този Гигс, според мен по добре да си тръгне и да си намери отбор от колкото да е помощник. Пък ще видим дали му се отдава да ръководи отбор.

Amateur1878
23.05.2016 20:51

За съжаление си много прав. Всичко се върту покрай пустите му пари. Но Гигс хубаво милее за Юнайтед, но като са го игнорирали веднъж въпросните добичета, и аз да съм, не бих се върнал. Но нека видим! Аз лично искрено се надявам Моу да се окаже точният човек за нас. Съмнявам се, но се надявам! Все пак - отборът е над всичко!

MU121
23.05.2016 19:58

Като му се отдава ще, ако толкова милее за Юнайтед ще се върне. Няма как след 3 слаби сезона, ръководството да рискува с него. ЛВГ ако го бяха изгонили зимата можеше да се рискува да довърши сезона, сега никакви шансове. Никой няма да рискува спонсорски те договори. Не е сигурно че при Моу всичко ще е ок, но той идва със солидна визитка.

Amateur1878
23.05.2016 18:38

И ако се окаже, че му се отдава да ръководи, но не иска да се върне при нас заради ръководството, по-леко ли ще ти бъде? То ето това е проблема! А ние след 2 години уволняваме Моу, после назначаваме друг, и него уволняваме след 2 години и така до края на света!?

Messiah
23.05.2016 16:22

След година половината клети фенове на МЮ ще си сменят аватарчетата с MOU-OUT...

persie1992
23.05.2016 16:17

Освен мениджъри, забелязвам че и най-добрите играчи ще дойдат във ВЛ тази година. Ливърпул имат голям шанс за Гьотце, Лаказет също може да бъде привлечен в някой отбор от ВЛ, Конте и Моуриньо със сигурност ще похарчат поне 100 милиона за играчи, а Гуардиола предполагам 150 :Д... Забелязвам, че и моя Арсенал опитва да си уреди трансферите рано, а не като преди за да спести някой паунд... Гранит Джака е уреден за 30 милиона паунда, а сега се говори усилено, че се опитва да привлече Мората и Бенатия... Мисълта ми е, че за разлика от предните сезони, при този няма нито изявен фаворит за топ 4, камо ли за титлата.

По темата - ако наистина на Моуриньо му дават 200 милиона паунда, ще трябва да е доста внимателен с покупките, за да не вземе някое Депайче или някой друг посредственик за доста пари. ЛЕ също ще оказва някакво влияние, но пък и марката Моуриньо ще оказва положително такова. Предполагам, че ще направи някой 50 милионен трансфер след европейското, когато и цените на играчите ще са надути.

Hokageto
23.05.2016 16:04

Според мен битката за титлата следващия сезон ще се води точно между Юнайтед и Челси , защото това е характерно за Конте и Моу и защото и 2-та отбора не са в ШЛ , което прави титлата абсолютен приоритет и за 2-мата , мисля , че на Пеп ще му трябва време да разбере , че тики-така не е за ВЛ , а на Клоп би му било необходимо повече време за да направи този Ливърпуул в шампионски тим.. Арсенал са си с Венгер така че няма нужда от коментар... и все пак нищо не се знае!

NoDiggity
23.05.2016 15:38

Алелуя! *smile* Мъката свърши. Сега само да видим да не се нахендрим на по-голяма с Португалеца, но поне промяна в отбора ще има, каквато е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА в момента! Жалко само за Гигс, защото май и той ще си тръгне, а едва ли Мауриньо ще го иска за помощник треньор..

Daley_Blind
23.05.2016 15:45

Защо да не иска.Друг е въпроса, че Гигс няма да иска да работи със Специалния.

Daley_Blind
23.05.2016 15:37

Все още чакам да го обяват официално.

Иначе и аз не харесвам Моуриньо, но го предпочитам пред Ван Гаал, а и вярвам, че може да ни върне на върха.

vargala1313
23.05.2016 15:19

До коментар (#16) от norwich_ajax

Изобщо не съм съгласен с твърдението че ще разкара младите играчи (някой може да разкара но не всички) вижте какво ще ви кажа: абстрахирайте се от това което е правил Моуринъо в предишните си отбори. Това е Юнайтед не е нито Челси, нито Интер нито Реал Мадрид....

vargala1313
23.05.2016 14:49

Моуринъо е човека който ще върне Юнайтед там където му е мястото (не се съмнявайте в това) От доста години насам си личи че той си мечтае да е тренъор на Юнайтед. А колкото до това че той не се задържа дълго в отборите си (ами точно защото не се задържа дълго, сега е момента да го стори) Моуринъо наследява един отбор от страхотни играчи (отбора в момента е сплав от опитни и невероятно талантливи млади играчи + многото пари които ще му дадат за селекция, не се съмнявайте че ще сформира много силен отбор...ГГМЮ

norwich_ajax
23.05.2016 14:56

Младите играчи ги забрави.Моуриньо не е тренер който мисли перспектива и за бъдещето.Той идва за да печели ТОЙ и СЕГА а не го интересува кво ще става като се махне.Така че младите ще бъдат разпратени под наем, а ще се заложи на опитни кучета, които знаят как се печели.Точно така беше в Челси Интер и Реал.Точно затова като спечели всичко той напуска (или го уволняват както в Реал) но остава зад себе си един грохнал отбор от играчи на 30+

biser_gerrard
23.05.2016 14:42

Иначе МЮ ще играе грозно, но ще печели. Моу си е марка за купи.

biser_gerrard
23.05.2016 14:41

Клоп, Конте, Моу, Пеп, Венгер, Раниери, Куман, Почетино.. Ехаааа, Испания мечтае, мечтае само ... *smile*

Amateur1878
23.05.2016 16:32

Още не е късно Рафата да поеме някой отбор от ВЛ. Но догодина във ВЛ ще е наистина някаква зверска работа! И после нека някой ми говори, че английските отбори били слаби из ЕКТ понеже нямало качество! То най-добрите треньори и 90% от най-добрите играчи в света са съсредоточени там, но нямало качество.

persie1992
23.05.2016 16:11

Жалко, че и Рафата не успя да спаси свраките. Щеше да е препядствие за всеки!

Wolf1
23.05.2016 14:27

Боли ме да го кажа и не съм вярвал, че ще го направя, но майната му красивия футбол. Поне докато Моу не ни върне сред най-добрите в Европа. И ако го направи въобще де. Не можем да си позволим още няколко посредствени години! Намаляват шансовете за по-добри спонсорски договори, не сме приоритетен избор за добрите играчи.... Виждате какво стана с Ливърпул, а и други големи отбори. Не вярвам много, но се надявам младите ни момчета да получат възможност да се наложат в първия отбор. Заслужават го! Никога не съм харесвал Моуриньо, но може би той един от малкото хора, които могат да ни върнат, където ни е мястото. Пожелавам му успех!

Vetrigo177
23.05.2016 14:25

Ако не сложим Гигс, вече ще е подигравка!

Amateur1878
24.05.2016 18:48

Абе ти заеби! Добре си играхме. И Марсиал си вкарваше, и Мата, и всички. Тогава всичко работеше добре. Имаше си и колебливите мачове де, разбира се. Но като цяло добре бяхме. Ама после 90% от защитата ни се контузи и си видя сметчицата тотално. И всичко започна от мача с ПСВ в ШЛ натам. Но пак казвам - вече е минало това. Както и Мойс. Трябвало, нетрябвало да се дават шансове - празни приказки са вече. Светлините на прожекторите се преместват към Моуриньо сега. Дано се съогразява с отбора, а не с егото си! Така де, то все още не е официално обявен, но все пак *smile*

Daley_Blind
24.05.2016 18:36

Резултати - Да, по едно време бяхме и на първо място в класирането, но като игра, не мисля, че играхме кой знае колко добре, особено в офанзивен план си бяхме доста зле.

Amateur1878
24.05.2016 18:11

Именно, за това говоря. Представям си какво щеше да е ако са 5-6, да не говорим за 10, а стигнат ли до 14 контузени играча общо, сигурно ще отиват към изпадане от Ла Лига. Та заради това този сезон в някаква степен мога да пообвиня контузиите. Контузиите са нещо редовно и нормално и треньорите трябва да се затраховат срещу тях. Както го е казал фена на Челси, да имаш дълбочина и широчина на състава. Но тук говорим за закърпване на ситуацията за именно 3-4 контузени играча за по 2-3-4 мача. Нормални ситуации. Петият контузен вече идва екстремно, а повече вече си е нетърпимо. Но когато ти се контузват титулярите И резервите, ако ще и 40 човека разширен състав да имаш и да хвърлиш и 500млн. паунда за него, когато ти се контузват всички, пак няма да са ти достатъчни. Именно заради това точно този сезон не мога да виня много-много Ван Гаал. И той си е за винене, но и мнооогооооо кофти шанс просто. А преди контузиите показахме и хубава игра, и хубави резултати, и добро класиране в първенството. Искаше ми се да видя следващият сезон, с новите му покупки и с върналите се играчи какво щеше да стане. Но... това вече е история! Гледаме напред и да се надяваме Моу да си свърши работата и в същото време отборът да си запази облика.

Daley_Blind
24.05.2016 17:43

Реал Мадрид ореваха света само защото имаха 3-4 контузени титуляра наведнъж.

Amateur1878
24.05.2016 17:34

Да де, прияител, съгласявам се. Ако бяха регулярните контузии, добре. Ама някои топ-отбори започват да се оправдават от 3-4 контузии и колко много са били. А ние бяхме със 7 постоянни, наред с другите. Гледам футбол от близо 15 (съзнателни, нека да кажем) години и досега такова нещо като 14 контузени общо не съм чувал и виждал. Наистина са прекалено много. За миналият или по-миналият сезон е ясно, че няма оправдания. Но точно за този...

Nasko Chelsea_fan
24.05.2016 17:01

Не мога да приема, че гранд от ранга на Ман. Юн. се оправдава с контузии. Това ЛВГ трябваше да го предвиди преди началото на сезона и да си осигури по-голяма дълбочина на състава най-малкото, защото се състезаваше на няколко фронта включително и ШЛ.

Amateur1878
24.05.2016 16:42

Абе не искам да защитавам Ван Гаал. Искаше ми се да му се даде още един сезон (или поне до зимата де) шанс, но и преди го казвах: и да го оставят, няма да съжалявам. И да го махнат: няма да рева! Но за контузените, приятел, точно този сезон беше нещо феноменално, съжалявам много. Тези регулярни контузии ги оставяме настрана - които са за по 1-2, макс 3 мача. Но по едно време имахме ПЕТ титулярни играча, които бяха ДЪЛГОТРАЙНО контузени бе, приятел. Не говорим за контузии на тренировка, разтеженийце, навяхване. Говорим за тежки операции. Шоу, Валенсия, Йънг, Рохо, Дармиан. И това бяха НАВЕДНЪЖ! А теглим ли чертата за сезона, то прибавяме и Швайнщайгер и вечният Джоунс! Прибавим ли и редовните контузии... веднъж се стигна дори до 14 контузени! Та дори и Де Хеа. Цял контузен отбор с три резерви *smile* До такава степен стигнахме, че титулярите ни се контузиха, пуснаха се резерви и резервите се контузиха. И заради това бъркахме в школата. Не обичам да се оправдавам с контузии и пр., но този сезон наистина беше прекалено! Всъщност, допреди масовото и едновременно контузване на ключови играчи си бяхме и на първо място във ВЛ или минимум супер близо до лидера! Но стана това нещо и се сринахме надолу за съжаление. Просто този сезон беше нещо феноменално. И 500млн. да хвърлиш, като ти се контузят половината пак нищо не можеш да направиш!

Nasko Chelsea_fan
24.05.2016 16:30

Дори много го изчакаха ЛВГ. След две години, след изхарчени над 250 млн. паунда, няма особено подобрение на играта, няма изграден собствен стил, няма дълбочина на състава. Не само да се оплаква от много контузени и че няма дълга скамейка, защото той си прави селекцията. Не сме аз и ти, нали така? *wink*

Wolf1
23.05.2016 23:37

*smile**beer*

Vetrigo177
23.05.2016 22:11

*beer*

Wolf1
23.05.2016 20:08

"Дечко" може да наричаш по-голямата част от форума, но не и мен! Мери си приказките ако обичаш. Обосновах се без да се заяждам, и никого не карам да се съгласява с мнението ми. Не смятам да се заяждам и отговорям и сега. За това спирам да пиша и по-добре го направи и ти!

Vetrigo177
23.05.2016 19:58

Дечко,кротни се малко. .става дума избор между треньора, защото те бяха единствените спрягат..И аз казах,че предпочитам да се даде шанс на Гигс. .Това,че ти се правиш на разбирач Как Гигс нямал треньорски умения и как Моу бил точния човек (като съм сигурен че си му гледал 5 мача на кръст и не знаеш нищо за него и кариерата му ) не означава,че трябва да се отваряш. .При него винаги песента е една и съща. .2 добри сезона после тотален спад..Ще станем като Ливърпул с треньорите и ще затънал като от тях от върховете. .Само че те си намериха човека. ..

Wolf1
23.05.2016 19:27

"Може би Гигс, щял да е новия САФ 2" , абе пич я се стегни, каква е гаранцията въобще, че Гигс ще стане някакъв треньор *confused*. Погледни назад към бившите ни легенди и ми кажи колко от тях днес са успешни мениджъри на големи отбори! Що пък Гигс да е изключение? И пак казвам. Ако ни стане треньор и постигне поне на половината на САФ ще бъда най-щастливият човек на земята. Най скорошен пример е Невил. Във Валенсия такива успя да ги надроби, мисля че в поне първите му 10 шампионатни мача не взе победа. Няма гаранция и за Моуриньо, рисков мениджър е , но на пазара няма по-добро от него. Останалите качествени мениджъри по една или друга причина ги изтървахме или бяха заети.

Amateur1878
23.05.2016 18:26

Е няма как да разберем дали е било грешка или не. Сега разбирачите ще се навъдят да говорят как не било и ще се започне пак с 250млн., без топ 4 и пр. Каквото и да е - действителността е! Мен това ме интересува. Но както го твърдях и преди: няма да рева за Ван Гаал. Направи грешки, направи и някои добри неща! Все си мисля, че можехме още един сезон да му дадем, но както и да е. Лошото е, че се появяват слухове за напускането на Гигс. Ето това е най=лошото от цялат аситуация.

Vetrigo177
23.05.2016 18:01

Еми то и аз това се опитвах да му обесня. . В Юнайтед нещата са най- непредвидими. . Може би Гигс щеше да стане 2рия САФ Може би Моля ще ни върне към правия път..А дори може уволнението на Гаал да е било грешка *lol*

Amateur1878
23.05.2016 17:38

Спокич, приятел. При назначаването на Ван Гаал всички се радваха на спасителя и на доказаният треньор и как щял да ни оправи, а сега всички започнаха да говорят как били предрекли, че Ван Гаал ще е провал и как всичко им е ясно. Сега всички превъзнасят Моу, но след година и половина ще започнат да сменят аватари и да плюят по "сетубалският циганин" и да твърдят как още от началото на одобрявали Моу. Ще поживеем, ще видим! Може пък ние с теб да сме в грешка и Моу да остане за 10 години при нас предвид отношенията му със САФ и това, че винаги е говорил как иска да поеме Юнайтед и му е мечта, едва ли не!? Ще видим! Аз лично не бързам да правя генерални заключения. Иначе става излагация като горе-описаните.

Vetrigo177
23.05.2016 17:00

E ,видях ти коментара..И какво,мислиш,че съгласявам с теб ли !?Даже ти хвърлих минусче *smile* В тази ситуация нито ти можеш да кажеш,кое е най-доброто за клуба,нито аз..Така че всеки с мнението си....На мен ми се иска да се даде шанс на Гигс,на който сърцето му принадлежи на клуба и е дори и в този момент с нас,въпреки че можеше да започне в някой друг клуб (макар и аматьорски) .. А не да идва еднодневката Моу,с когото ще спечелим една титла и после какво..Ще си търсим пак нов,защото ще сме пак в бездънна дупка..

Wolf1
23.05.2016 14:41

Виж сега, долу накратко съм описал ква ни е ситуацията. Ако искаш - хвърли един поглед! Едва ли е необходимо, виждаш сам как въобще нищо не е розово в клуба. И айде кажи ми как да се гласува доверие на Гигс? Не искам да го подценавявам. Дал е много на Юнайтед, но като футболист! Но това автоматично не го прави и голям треньор. Нека се докаже първо някъде в по-непретенцизион отбор и тогава да заповяда. Аз ще го чакам надраго сърце.

Amateur1878
23.05.2016 14:30

Не само, че няма да сложим Гигс, а предполагам че дори и ще го изгубим. Направо радост неземна!

ASR
23.05.2016 14:13

Много ще се смея ако назначат Моуриньо и съм сигурен на 100% , че ще съжаляват и със сигурност съм извън топ 8 догодина. В Юнайтед няма материал в момента и Моу няма как да се справи . ЛВГ ви наложи поне 4 момчета от школата който вече могат да си търсят нови отбори.

MaLkO_LuD94
23.05.2016 14:11

Очаквам сега Моу да направи много силен отбор през 1-вата си година през 2-рата ще спечели титлата като изстиска максимума от играчите и през третата следва потоп така както е станало навсякъде от където е минал *erm*

United9
23.05.2016 14:05

Заблуждава те се ако си мислите че Моу ще жъне успех след успех и че ще остане за дълго в отбора.

Amateur1878
23.05.2016 14:29

Какъв шанс на Мойс бре, приятелю? Дадоха му 70млн. за два трансферни прозореца и дори не завърши сезона. На това шанс ли му казваш? Но ще копи/пейстна моето мнение от нашият форум: Явно ще бъде Моуриньо следващият ни треньор. И него ще подкрепям и за него ще се надявам той да е треньора за нас. Ще се надявам да останат юношите ни, да получават шансове, Гигс да остане, играчите да не са озлобени (не нахъсани, а озлобени) на терена, да няма мръсни игри, да няма скандали, да няма бойкоти на вторият сезон, да заиграем по-атрактивно и като го уволняваме да няма последващи скандали и сътресения! Дано да стане! На Ван Гаал му благодаря за даването на шанс на многото юноши и за ФА Къп! С друго, за съжаление, не може да се похвали.

ogi999
23.05.2016 14:10

За разлика от другите отбори в Манчо дават шанс на тренерите - така беше и с Ван Гаал , така беше и с Моис, като ги търпяха доста повече отколкото в някои други отбори. Моу има всички шансове да има поне 5 години в Манчо, като единствено трябва да върне духа на победата, а той това го меже най-добре.

SuperSizee
23.05.2016 14:04

Адмирации за това решение, беше належащо, очаквам силен Юнайтед под ръководството на Жозе, но далеч не толкова млади играчи.

Captain_Vidic
23.05.2016 14:01

Моу Моу Моу *blush* От 3 години го чакам да дойде, вярвам,че той точният човек за Юнайтед!