Вили Вуцов ще глобява \"белите\" с по 200 лева за гол от статично положение

12:32
Вили Вуцов ще глобява \"белите\" с по 200 лева за гол от статично положение
Наставникът на Славия Вили Вуцов заяви на пресконференция, че лично той ще глоби всеки един от тима с по двеста лева, заради допуснатия гол от статично положение срещу Спортист Своге.

"Няма да правим промени в стила на игра. Градили сме нещо и трябва да сме луди, за да го променяме сега. Възможно е обаче в игра да се появят други футболисти. Нормално е след този мач Венци Стефанов да е ядосан на мен и на футболситите. Говоря с него по десет пъти на ден и ми каза, че имам правото да глобявам, гоня, сам да решавам какво да правя. Засега гласувам пълно доверие на играчите. Глоби няма да има с изключение на една, която планирам от преди началото на първенството", заяви Вуцув.

"Всички ще бъдат глобени с по двеста лева за получения гол от статично положение, това ще е така до края на шампионата. Ядосвам се, защото допускаме старите банални грешки, които допускахме и миналия сезон. Срещу Своге имаше или подценяване, или гипсиране, отчитам това и като своя грешка. Не съм магьосник, не мога да обещая, че от утре ще започнем да бием наред. Не обещавам, че от 15 мача до края на есенния полусезон ще победим в 14. Искам отбора да показва характер, воля и хъс, което за жалост срещу Спортист Своге не се получи. Колкото до критиките ми към Коприваров, той направи много грешки в срещата, не смятам, че футболистите ще ме бойкотират. С 90% от футболистите, на които съм бил треньор съм и приятел. Ако с отношението си към играчите предизвикам бойкот вината ще си е изцяло моя", завърши Вуцов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация