Сър Алекс: Меси е фантастичен футболист, но Кристиано...

14:37
Сър Алекс: Меси е фантастичен футболист, но Кристиано...
Легендата на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън за пореден път изясни защо според него Кристиано Роналдо е най-добрият играч в света.

Ето къде се крие голямата разлика между Лионел Меси и Роналдо, по думите на Фърги:

"Не ме разбирайте погрешно, Меси е фантастичен футболист, сякаш носи пантофи, когато контролира топката. Но тук за мен е разликата. Меси е играч на Барселона. Но Роналдо може да играе за Стокпорт Каунти и да вкара хеттрик. Той има всичко. Той може да стреля както с двата крака, така и с глава, той е смел като лъв и това е нещо, което хората пренебрегват", коментира сър Алекс.

"По време на моето време в Манчестър Юнайтед имах достатъчно късмет да разполагам с много хора, които тренират допълнителни часове, за да станат по-добри. Гари Невил се превърна от средна класа футболист във великолепен такъв заради работоспособността си, както и Дейвид Бекъм. Но Роналдо се изцеждаше напълно и все още го прави. Той просто искаше да бъде най-добрият в света", каза още Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
18.05.2016 22:38

Тука пишете за Скоулс...ами моето мнение е,че вършеше доста работа,но беше и безобразно ренде*smile*

javorrrrr
18.05.2016 21:21

Абсолютно го подкрепям - рано или късно Роналдо отново в МанЮ

drogba_fen_911
18.05.2016 21:20

Кристиано заслужава повече уважение, защото е постигнал всичко с труд, докато Меси просто е гений, на него му се е получавало много по-лесно.

andreevvw
18.05.2016 19:01

Меси е недостижим !
- Фен на Манчестър Юнайтед

kiril_kovachev
18.05.2016 18:52

Или нещо се губи в превода или ако САФ наистина е казвал, че нещо се пренебрегва в Роналдо, значи не е отварял вестника. За Меси и Роналдо всеки ден по 50 статии, те ако са пренебрегвани за каквото и да е аз съм трамвай.

Относно статията : напълно безсмислена... според работилите с Роналдо, той е най-добрия, според работилите с Меси е Меси.

RealMadrid_4ver
18.05.2016 18:35

Когато най-добрият мениджър в историята избира страна, не ни остава нищо освен да се съгласим *smile*

El_Fenomeno_9
18.05.2016 16:36

Аз никога не съм го харесвал тоя дъртия , защото ДОКАЗАНО влияеше на съдиите !! Но никой не може да отрече качествата му на мотиватор и как с най - големите дървета направи футболисти от топ класа , всички там Солскяер , Скоулс , Невилите и да не изброявам всички , бяха уникални дървета , но той ги превърна в машини !! истината е че имаше много малко наистина ТАЛАНТЛИВИ играчи , сред които не мога да посоча дори Роналдо , защото Роналдо малко или много прилича на Уолкът в ранните си години и на двамата и дори може би ако бъдат сравнявани в ранните си години 18-19-20 Уолкът на тез години беше по - добър от Роналдо на тях години ! Но думите му се верни !! Меси е най - гениалния няма спор , но в днешния футбол само с гений не става . Мисля че също Меси подложен на критики може сериозно да издиша ако отиде в друб отбор и не успее да се "аклиматизира" , докато Роналдо е уникално куче , той ще се наложи навсякъде и навсякъде ще бъде лидер ако не на отбора , защото има разлика , то поне като водещ играч и с принос

Inevitable
27.05.2016 11:59

Ти направо разби момче. Как може да кажеш на играчи като Скоулс и Невил дървета... И .. не не ,няма смисъл да коментирам другите 25 простотии които си написал просто няма смисъл :Д явно нещо ти е имало. Ако си прегледаш коментара ще видиш колко кух си бил като си го писал ;д

Ginekolog_
18.05.2016 20:37

Много точно си го е казал Съра направи много дървета в играчи

AC_Milan_92_45
18.05.2016 20:33

Къде казах, че не си ги гледал, всики сме ги гледали. Футболните фенове де, тези на Барса са след пансията им. Еми гледал си ама нещо... между гледане и гледане, има разлика

dexter
18.05.2016 20:24

Инсталираи си един шамар, ВЕДНАГА!

El_Fenomeno_9
18.05.2016 20:24

Абе момче , наблюдавал съм ги тези футболисти , които изброих и знам какво говоря !! Казах ти , че нямаха кой знае какъв талант , но стигнаха до невероятно ниво с много воля и труд , не съм казал че НИКОГА не са ставали за нищоо ... А за гигс не ми приписвай думи , не казах че всички са били такива !! Гигс и бекъм бяха сред малкото , които наистина имаха талант !! Пак повтарям и спирам да пиша по темата Фъргюсън направи от нищото нещо с много от играчите си БЕЗ ДА СА СУПЕР ТАЛАНТИ !! Не казвам , че никой не е бил талантлив , нито че някой ВПОСЛЕДСТВИЕ е бил слаб играч !! А тоя Кирил Ковачев е друг кон с капаци ... Той казва , че не се обръща внимание относно това , че би успял на всякъде !! Не се набляга достатъчно на това като мотив в "спора" кой е по - добрия това е имал предвид , че всеки ги сравнява колко гола имат , какви са индивидуалните им качества , но МАЛКО хора споменават кой къде би успял !!

AC_Milan_92_45
18.05.2016 19:22

Да, фена на човека с един сезон като бял човек. Дето златни топки искаха да му дават и как бил новото чудо на света. Как може такова неуважение към Скоулс и Невил, още малко и Гигс да не кажеш или Рууни. Не харесвам Юнд и нищо около тях + СЪРа, ама айде сега, харесването си е харесване, уважението и писането на глупости си е друго. но виж, съгласен съм за мнението ти при евентуална смяна на клубове, Роналдо и Ибрата са уникални и универсални футболисти, Меси е намерил мястото на което може да е най-уникалния.

El_Fenomeno_9
18.05.2016 18:51

Колкото и да не ти се вярва Скоулс беше дърво и не беше талант , но просто под влиянието на съра стана невероятен играч !! Аз не съм оспорил качествата му , не оспорвам и качествата на другите , които изброих , но просто те не бяха таланти , просто се превърнаха в машини за футбол именно заради Фъргюсън иначе ако не бяха случили на треньор щяха да си бъдат най - вероятно анонимници , защото колкото и да не ви се вярва , за да успееш освен много желание , трябва и да случиш на точните хора !!

sakata_97
18.05.2016 17:59

Абе пич ти с този коментар ме уби как успя да напишеш толкова глупости в един коментар*joking*

Protosss
18.05.2016 17:36

Само като видя,че си писал и скоулс и ми става смешно *smile*

Man_Red
18.05.2016 16:42

ДОКАЗАНО вика *lol*

dopeyy
18.05.2016 15:24

Кристиано играе все едно бос, а не с пантофи, защото като стигне до наказателното поле става като балеринка, малко да пръднат и пада. На него пък му трябват помощни колела като на детските велосипеди. Трябва му златна статуетка за най-добър симулатор, а именно с тези симулаций успя Реал да победи Лудогорец! Докато Меси няма нито една симулация в наказателното поле, твърд играч!

dopeyy
18.05.2016 15:07

Ееее Фъргю, Фъргю трябва ти асвалтова дъвка *lol*

Greenwich
18.05.2016 15:04

Нормално е Фърги да каже такова нещо,все пак Меси се гавреше в два финала с неговия отбор,а и плюс това коконата тренираше 6 години при него.Има си комплекси човечеца от Меси,нема лошо,ама поне да не го сравнява със зализания гастарбайтер.

AC_Milan_92_45
18.05.2016 19:18

Малкият, ти нещо да не сравняваш величието на СЪРа и Меси. Айде моля ти се. СЪРа да има комплекси, от когото и да било? Сериозно? И до ден днешен си остава, че отбори се намразват най-вече заради феновете си. Някакви си 5 годишни, вчера видяли Меси и почва показване на неуважение към великите, от някакви на които IQто им е колкото на куче.. без да убиждам кучетата. Но да се върнем на темата, съра е работил с Роналдо, какво искаш да каже?

lilikoli
18.05.2016 15:22

чак пък гавра да си е правел не,но тогава бяха много силни години за Барса и бяха по-добри. Иначе коментарът ти е пълна боза, не САФ се е коплексирал от Меси,а ти от САФ като те гледам фен на Арсенал плюеш по легенда на Юнайтед когато в най-лесният ве сезон с конкурент Лестър пак нищо не спечелихте. Ама нормално човек който не е виждал титла от 12 години да хейтва хах