ЦСКА отново опитва да вземе чужд лиценз

11:34
ЦСКА отново опитва да вземе чужд лиценз
На срещата в Министерския съвет между премиера, ръководители на ЦСКА и юристи за пореден път е бил подхвърлен от клуба варианта армейците да тръгнат на чисто с лиценза на друг клуб, научи "Меридиан Мач". Преди време вече бяха обсъждани подобни възможности, като дори бе регистрирано подобно дружество в съда, а и Чавдар Етрополе се прекръсти на ЦСКА София, но тогава логично хибридите не получиха разрешение от БФС да стартират в първенството.

Сега обаче червените отново са решили да се пробват след обещаното съдействие от властта. ЦСКА се опитва да прескочи правилата, като иска да започне с лиценза на някои от скромните столични клубове, които трябва да се пререгистрират.

Сред потенциалните помощници на червените са Царско село, който е собственост на запаления цесекар Стойне Манолов, както и София 2010, където треньор е доскорошният капитан на червените Тодор Янчев. При зелена светлина ЦСКА бързо ще регистрира новото дружество, което директно може да кандидатства за лиценз в задаващата се Висша лига.

На срещата с БФС, другите клубове и холандската фирма "Хиперкюб"  бе намекнато, че могат да се направят определени компромиси заради ЦСКА, най-вече с крайните срокове за подаване на документи.

Досега от БФС винаги са били категорични, че никой не пречи на армейците да кандидатстват за Висшата лига, но те трябва да го направят със сегашното дружество, което да бъде оздравено.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
18.05.2016 12:09

дрън...дрън ...дрън...Лупи навря на кучето в аспуха ЦСКА,сега друг да му плаща дълговете,а той да си живее на спокойствие на някой Хавайски остров със верния си ортак Стойчо комисионната !!!Ако имаше закони тея отдавна да са във затвора със конфискувано имущество *smile*

LEVSKI_IYI_1914
23.05.2016 16:07

Най-лошото обаче е неговото отношение към нас..

night_wolf1984
18.05.2016 17:57

да го тачи жена му или любовницата*joking**lol**joking*

LEVSKI_IYI_14
18.05.2016 13:16

Никак не го тачиме Стойчо.