С 271 изиграни мин. за сезона Галин Иванов стана национал

09:50
С 271 изиграни мин. за сезона Галин Иванов стана национал
Игралият в едва 9 мача или 271 минути във Втора турска дивизия от началото на сезона Галин Иванов получи изненадваща покана от селекционера на България Ивайло Петев за предстоящото турне в Япония. Халфът, който играе за Самсунспор, не излиза редовно на терена през сезон 2015/2016. А когато играе (досега в 9 мача), го прави средно за по 30 минути, пише "Труд".

Бившият играч на Славия обаче бе поканен от Петев за приятелския турнир "Кирин къп". Друг дебютант при лъвовете е Радослав Терзиев от Ботев Пловдив.

В състава няма нито един повикан от финалистите за Купата на България - ЦСКА и Монтана, въпреки че се смяташе, че е възможно някои от играчите на армейците да попаднат сред избраниците след силното представяне в турнира.

Нападателят на Левски Венцислав Христов, който впечатлява с представянето си през пролетта, попада в състава на Ивайло Петев. Бранителят Николай Бодуров отпада от сметките, тъй като ще прави операция на носа и иска да е готов за старта на подготовката с Фулъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
18.05.2016 12:47

да,да..Костадинов..ще е резерва,Маламов не е викан и куп други млади момчета за сметка ...на пенсионери със 9 мача на година...Тоя Петев е уникален треньор....ама на него му е все тая..квото каже Боби ,това става !!! Послушко