Берое натупа Партизан в юбилейния си мач (видео)

22:16
Берое натупа Партизан в юбилейния си мач (видео)
Берое и Партизан излязоха в кулминацията на тържествата по случай "100 години Светът е Берое" в юбилеен двубой. Преди началото на срещата имаше богата съпътстваща програма, която бе белязана от награждаване на 100 заслужили деятели, футболисти и треньори. На пейката като старши треньори на Берое бяха легендите Евгени Янчовски и Петко Петков.

Двубоят започна точно в 19:16 ч. Резултатът бе открит в 42-та минута от Елиаш да Силва. В 73-та минута Иса вкара втори гол за Берое.

Първата възможност дойде в 6-та минута, когато Ахмед получи пас в наказателното и пробва да намери Андонов, но защитник успя да блокира.

В първите десетина минути двата тима опипваха почвата и пробваха предимно постепенни атаки.

В 17-та минута Берое получи право да изпълни пряк свободен удар. Топката бе заложена на 16 м от вратата. Георги Андонов стреля, но ударът му рикошира в стената и топката излезе в корнер, който не доведе до нищо опасно. В 21-та минута Ахмед намери с отличен пас Андонов, но нападателят не успя да стреля и топката бе избита в корнер. Сърмов центрира, но стражът изпревари Иванов и улови. В 24-та минута Андонов стреля от пряк свободен удар, заложен на 23 м, но ударът му премина на сантиметри от гредата. В 32-та минута Елиаш бе намерен по лявото крило и пусна към Сърмов, който стреля от дистанция, но топката премина на сантиметри. В 41-та минута Берое стигна до корнер, след като Неманя Милисавлевич получи пас в наказателното поле, но топката му бе избира в последния момент в корнер. След центрирането топката попадна у Елиаш, който откри резултата с удар от малкия пеналт – 1:0 за Берое.

В 50-та минута Берое стигна до нов корнер, след като защитник изби пред погледа на Делев. Нищо опасно обаче не последва.

В 60-та минута Влахович стреля от пряк свободен удар, но Пиргов улови. В 64-та минута Вуличевич центрира опасно и Лукич засече, но Пиргов бе на мястото си и успя да спаси. В 68-та минута Иса засече центриране на Илиев, но топката рикошира в крак на бранител и излезе в корнер. След неговото изпълнение топката достигна до Илиев, който стреля, но топката премина над целта. В 73-та минута резултатът бе покачен. Божилов намери с перфектен пас Спас Делев, който центрира прекрасно в наказателното поле. Там Исмаил Иса засече с глава за 2:0. В 75-та минута Петрович стреля от наказателното поле, но Пиргов улови. В 82-та минута Косович стреля от дистанция, но бе неточен. В 88-та минута Субич стреля, но Цинцарски улови.

Това бе всичко най-интересно от мача.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация