Гонзо: УС не показва позитивни сигнали към публиката

18:32
Гонзо: УС не показва позитивни сигнали към публиката
"Управителният съвет трябва да показва позитивни сигнали към публиката, за да може да има доверие, а това не се случва", обяви спортният директор на Левски Георги Иванов при официалното представяне на новия треньор на тима Люпко Петрович.

Сръбският специалист се завръща на стадион "Георги Аспарухов", а Гонзо разкри, че поставените цели пред новия наставник са много високи.

"Няма нужда да представям Люпко Петрович, всички знаете кой е той. Смятам, че визитката му говори достатъчно. Люпко Петрович идва с мисията в Левски да стане шампион, да вземе купата и да се представим добре в евротурнирите".

"Аз мога да говоря само хубави работи за предишния престой, станахме шампион, след като той дойде в Левски, започнахме да имаме някакви успехи в Европа. Ако си спомняте мачовете с Апоел, с Хайдук, Ювентус. Той вкара манталитет на победители в отбора. Смятам, че може да го направи и сега. С опита, който има, всичко е виждал във футбола, ще бъде много полезен за нашия клуб", допълни Иванов. Спортният директор на сините не бе съгласен с освобождаването на предишния треньор Стойчо Стоев и отправи критика към поведението на Управителния съвет на клуба.

"Смятам, че за Стойчо Стоев коментирахме вече доста. Люпко Петрович е треньор на Левски и не искам да се връщам назад. В крайна сметка, казах го и на Управителния съвет, УС трябва да показва позитивни сигнали към публиката, за да може да има доверие, а това не се случва. Смятам, че когато в УС нещо се гласува, може да се обсъжда на масата, когато всички са седнали, а не през декларации", каза той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация