Официално: Представиха Петрович като треньор на Левски

17:06
Официално: Представиха Петрович като треньор на Левски
"Благодаря на Левски, че ми даде още един шанс да се докажа", каза новият наставник на Левски Люпко Петрович.

Петрович бе представен официално като новият наставник на сините, след като Стойчо Стоев беше освободен миналата седмица.

"Благодаря и на Стойчо Стоев за всичко, което направи за Левски през този период. Аз знам какво представлява Левски още от първия си път като треньор. Това е клубът с най-много фенове в цяла България. Това е клуб, който винаги търси успеха. Феновете искат титли и добра игра в Европа. Ще се постарая в максимална степен, за да постигнем тези цели и да задоволим феновете. Аз знам най-добре какво означава професията "треньор". Ако човек не вижда перспективи в един тим, въобще не трябва да се заема", каза Петрович. Той коментира и плановете си за работа с тима.

"Аз ще започна подготовката за старт в европейските квалификации. Първият мач е на 30 юни и това ще е възможност за нас да проверим играчите си и да се подготвим за първата среща. Левски има солидна основа. Има добри млади играчи и база, от която да тръгнем. Мисля, че с много труд ще успеем. Разговаряхме да привлечем още 2-3 футболисти. Когато започнем същинската работа ще мога да преценя как да надграждаме това, на което сме стъпили. Не се венчавам с футболистите, за да ги привличам аз. Когато става дума за един играч, моето отношение винаги е било добро и коректно", допълни още сръбският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Red_Manc
18.05.2016 18:53

Успех му пожелавам. Дано както той каза, че ще даде сърце и душа за Левски е вярно.

Ginekolog_
18.05.2016 12:53

Този за кой път е в Левки

Ginekolog_
18.05.2016 22:45

А в Литекс беше 2,3 пъти май

j_mourinho
18.05.2016 13:16

Това му е втория път в Левски.Още е бил треньор на отбори като Еспаньол, ПАОК, Цървена Звезда, Олимпиакос и Литекс.И това не са всички отбори, които е водел.

j_mourinho
18.05.2016 10:52

Петрович е по-опитния и класен треньор.Имам му пълното доверие.

Amateur1878
18.05.2016 10:18

Не съм фен на нито един български отбор, но имам лек афинитет към Левски от минали времена. Но като гледам какво става в родните ни отбори се сещам за максимата "Със стари курви, нов бардак не се прави".

gocktherock
18.05.2016 08:18

Вече се чудя честно казано, как такива треньори само си отиват и се връщат в подобни клубове. То колко треньора се смениха направо не знам и ЦСКА и Левски правят едни и същи грешки. Повечето опитни треньори вече не би трябвало да искат да се върнат в нашите треньори, най-малкото защото това винаги завършва по един и същи начин, с уволнение.

Arda10Turan
17.05.2016 22:26

Защо махнаха Стоев,човекът се постара и се опита да създаде отбор с характер + това използва толкова много юноши, какво ще промени Петрович,сякаш ще успее да се пребори с Лудоторец и ще ги направи шампиони ли, най вероатно още декември месец ще си тръгне

LEVSKI_IYI_14
19.05.2016 18:31

Незнам какво да очакваме от Любко с 'п' в името, вместо да е с 'б', но определено не е най-перспективният треньор, който можеше да ни назначат..*cup*..

Chelsea86
18.05.2016 12:20

Ще поживеем и ще видим... Аз си спомням, че два пъти се връща и разката Лудогорец като треньор на Литекс. Същото направи с Левски със треньор Стоев и то с 10 души... Стоев, че е добър треньор няма две мнения. Работеше в много трудни условия, с малък бюджет и футболисти 6-7 избор. Но достигна максимума на възможностите си и отбора започна да тъпче на едно място без грам прогрес. Като добавим, че веченото мрънкане и оправдаване с Лудогорец помогнаха за неговото изгонване. За мен той залсужаваше да изведе отбора в ЕКТ, но явно са преценили, че няма как да вдигне повече нивото на отбора. Люпко не мога много да го коментирам. В следващите няколко месеца ще се разбере дали смяната на треньора е била правилна. Успех му желая и само Левски!!!

Arda10Turan
18.05.2016 12:04

Със Стоев станаха втори и играчите го уважаваха,това се виждаше отстрани, щом ръководството не са доволни от този резултат,значи искат повече, демек искат титлата, ще успее ли Петрович да се противопостави на Лудогорец? Ако иска и цялата си рода да извика от Сърбия пак няма да направи нищо по различно от Стоев

kristianoooo
18.05.2016 10:00

Смятам че трябва да си загрижен за твоя любим Галатасарай... Който само кръг пред края на Турското първенство е на 6 то мястоо...*erm* Това е не най-срамния сезон в историята на твоя клуб... *confused* Мисля че на този етап Левски трябва да ти е последна грижааа!!!*joking**joking*

kristianoooo
18.05.2016 09:30

Ардааа приятелю....*joking* =*joking* Първо съм изключително благодарен че си загрижен за Левски... *joking* Но да сложиш Стойчо Стоев и ХАРАКТЕР в едно изречение е доста нелепоо братлеее...*erm**erm* Стойчо Стоев има много качества... Но не и характер!!!☚ *wink*

kabela91
18.05.2016 01:23

Петрович каза , че целта му е титла,купа и добро представяне в ЕКТ и каза , че второто място е провал . Да видим. Аз си мисля , че Левски бяха уцелили 10ката с Стоев , а те земаха , че го махнаха... От Лудогорец съм и желая на Левски както и на всеки български отбор да се развива.