Бенитес: Акуилани ще е страхотен за Ливърпул

11:02
Бенитес: Акуилани ще е страхотен за Ливърпул
Рафаел Бенитес е убеден, че новото попълнение на мърсисайдци Алберто Акуилани ще се превърне бързо в един от основните играчи на тима и ще помогне много на Ливърпул в борбата за титлата през тази кампания.

"Има хора, които смятат, че е било хазартен ход да купувам футболист, който в момента се възстановява от операция на глезена. Истината е, че ако Алберто беше здрав, трябваше да дадем за него толкова, колкото получихме за Шаби Алонсо. Сега Акуилани ни излезе доста по-евтин, а той е прекрасен футболист", коментира Бенитес.

"Всички играчи получават травми, така че не виждам проблем в сегашната ситуация с Алберто. Стиви Джи и Фернандо Торес също не са застраховани от контузии. Важното за мен е, че успях да заменя Шаби с играч, който е не просто на същото ниво като него, а и притежава много силни страни, които не са част от арсенала на Алонсо", допълни мениджърът на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fu7b0l1sta
13.08.2009 11:13

акуилани е добър играч, но всичко ще се покаже през новия сезон и дали ще може да се адаптира към играта на острова *smile*