\"Болният\" Кристиано поднови тренировки с Реал

10:48
\"Болният\" Кристиано поднови тренировки с Реал
Страдащият от тежък грип Кристиано Роналдо явно е успял да се излекува от коварната болест за по-малко от три дни и днес се завърна към тренировъчните процес на своя Реал Мадрид.

Това още повече усили съмненията, че всъщност звездата на "Белия балет" изобщо не е боледувал от нищо, а от клуба му са измислили историята с грипа, за да може CR9 да не пътува за контролата на Португалия с Лихтенщайн в сряда.

Както е известно, в понеделник от пресслужбата на Реал обявиха, че Кристиано има сериозни грипни симптоми и е на легло. На следващия ден състоянието на играча било непроменено и затова той не пътувал до родината си. Вчера Рон изглеждал напълно здрав и прекарал три часа във фитнеса на базата на "белия балет".

От португалската федерация заявиха, че ще поставят въпроса за нарочното неявяване на Роналдо пред ФИФА и е възможно от Реал Мадрид да бъдат одрусани с някоя глоба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fishky
13.08.2009 18:17

Просто не иска да се излага вече с националната фанелка горкия. За толкова години в национала нищо не направи. Це Ер Девет. Ама и тия тъпите журналисти като почнат с техните прякори. Сега и в БГ ще се навъдят такива от тип R2D2.

darkspeed
13.08.2009 13:27

Ахахах лекето гадно, какви болести ми говорите тука, той в деня след мача на Португалия вече играе..Няма начин да се разболее 1 ден преди мача и да оздравее 1 ден след мача *joking* .Колко ли пари този път
е изяло лекенцето *smile* ?

mitaka88_bg
13.08.2009 13:21

Едва ли това е причината щото по същия начин и с Кака е трябвало да се процедира и поне с още 1-2 играча.Краката на Роналдо са застраховани.Едва ли проблема е в това да го пуснат.По-скоро проблема е в това,че е боелн!

TigerJK
13.08.2009 13:12

бе те парите си вървят по договор, ама за да го направят на болен да не играе в националния и той трябва да се съгласи и да потвърди пред някой, че е болен. Така че щом е приел и е участвал в това или са му дали тлъста пачка джобни или той просто не уважава националния си отбор и за да не го покаже публично се скатава като болен

mitaka88_bg
13.08.2009 12:08

Много сте ограничени бе деца.Това тука да не са ти надници.Те парите си му вървят по договор.Иначе от Реал нямат право да забранят на играч да играе за националния отбор.Ако е имал грип,правилно не са го пуснали.Ако докажат обратното Реал ще отнесът яка глоба!

danman
13.08.2009 11:57

Това не зависи от него.Каквото му кажат шефовете това ще прави.Щом е на тренировки,значи е здрав,което е много добре.

TigerJK
13.08.2009 11:36

тцтц за пари взе да бяга и от националния..