ЦСКА се подсили с таланти от Левски

10:01
ЦСКА се подсили с таланти от Левски
Двама от най-талантливите футболисти на Левски вече са в ЦСКА. 18-годишният нападател Иван Зайков и наборът му вратар Димитър Начев бяха изпуснати от Герена и вече имат договори с "червените", съобщава "7 дни спорт"

"Сините" с лека ръка се лишиха от младоците, които бяха в основата на успеха над ЦСКА в полуфинала на републиканското първенство миналата година. Тогава Левски унизи "червените" с победи от 3:0 на Армията и 2:0 на Герена. Зайков заби два гола, а вратарят Начев отказа нападателите на "армейците".

Още тогава двамата са направили силно впечатление на президента на ЦСКА Димитър Борисов. Щом научил, че те вече са нежелани на Герена, шефът на "Титан" регирал веднага и стартирал преговори за привличането им. "Армейците" няма да платят за тях нито една стотинка, тъй като Зайков и Начев са свободни от Левски.

Според новите попълнения на ЦСКА "сините" шефове са отказали да им предложат професионални договори и са заявили, че са свободни да си търсят нови отбори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
13.08.2009 15:11

те момчетата искат да играят в Европа *smile* ако имат потенциала, имат шанс да се махнат от долнопробното ни първенство, но ако бяха останали в Левски .. най-много средняците на Турция .. или до пенсия в България *lol*

Futbulfen
13.08.2009 13:24

К'во значи млади са..на по 18 години момчета. Пълна глупост е да смениш Левски с ц(*ка или обратното..предателство което ние феновете помним.Никога в Левски!!!!!! *evil*

Vratarchety
13.08.2009 11:24

Глупава работа е това да се разчитат на чужденци и то да бяха някой класни , а пак те голмайстора на 4-та дивизия в Бразилия примерно

fu7b0l1sta
13.08.2009 11:18

Всички отбори са така вместо да разчитат на юноши да се развиват и българския футбол да просперира... се разчита на некви чужденци дето не им се играе и само им се плащат луди пари ...

torres_228
13.08.2009 10:57

Поредната глупава постъпка. Нека да се кефят "червените" ...А и на тех им е простено ,млади са и не разбират къде отиват. Жалко ,Жалко.. Дано един ден се върнат в Левски и то да бъде колкото се може по-скоро.

brickbat
13.08.2009 10:22

Незнам защото Левски продължава да води подобна политика. Когато още беше и Станимир Стоилов освободиха 5 - 6 юноши на Левски, които бяха гръбнака не само на младежите на Левски, ами и на националния отбор до 21 години.