Официално: Дунав се завърна в "А" група

21:32
Официално: Дунав се завърна в "А" група
Дунав 2010 записа 2:2 на негостоприемния терен на Пирин Разлог в мач от 28-ия кръг на "Б" група. Това е трети мач без успех за русенския състав след 2:2 с Добруджа 1919 и загуба с 1:2 от Септември Симитли в Русе.

Въпреки това обаче, прекият съперник на „драконите“ за първото място Поморие отстъпи като гост на Септември Симитли с 1:2. Така 2 кръга преди края на шампионата дунавци са на първото място с 8 точки преднина пред отбора от градчето на 20 км. от Бургас.

Това гарантира промоцията в елита на Дунав и сложи край на 25 години чакане и лутане из долните дивизии.

В следващия кръг от първенството на "Б" група драконите приемат отбора на Верея Стара Загора на 21 май, събота, от 18:00 ч. на "Градския стадион" в Русе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wengerout
14.05.2016 22:18

ЕЕЕЕЕЕЕ, най-накрая!!!
Отново си помислих, че ще си продадат мачовете накрая, както преди няколко сезона, защото това им е трети мач без успех, но този път дори да са ги продали, могат да си го позволят, защото днеска официално се класират!
Не съм им най-големия фен, признавам си, въпреки че съм бил на доста мачове, но няма как да не бъда горд и да се радвам за тях!
Дано имам възможност да съм в Русе за някой домакински мач от А група, ще бъде първият в живота ми!( имам предвид първия мач, в който гледам Дунав в А група) *beer*
Честито на всички дракони и русенци!

Garrincha
15.05.2016 08:14

Ами, те ги бяха продали, така добре си бяха направили тънката сметка, но некадърниците от Поморие я объркаха !