Борисов: Първо ще помогнем на ЦСКА (видео)

20:44
Борисов: Първо ще помогнем на ЦСКА (видео)
"Истински се надявам ЦСКА да намерят решение за кризата си, защото много ми се иска да помогнем на ЦСКА. Ако имаше възможност да им се опростят данъците, щях да го направя", обяви премиерът Бойко Борисов в Стара Загора.

Борисов бе в града под липите, за да играе мач с тима на Витоша Бистрица и след двубоя разкри, че е търсил варианти да се помогне на армейците да излязат от тежката ситуация, но те са юридически невъзможни.

"Истински се надявам ЦСКА да намерят решение за кризата си, защото много ми се иска да помогнем на ЦСКА. Много ми се иска, заради публиката, заради отбора, заради историята. Ако имаше възможност да им се опростят данъците, щях да го направя. Но законът за данъчните знаете - и в гроба те гони, а и е записан така строго, че няма вариант. Виках и Влади Горанов, и другите - какъвто инструмент има да им се помогне, заради името ЦСКА. Просто юристите казват, че към този момент има... Надявам се тези, които се занимават, дали е Гриша Ганчев, да намерят вариант, с цялата си душа и сърце искам да им помогна. Не мога да помогна и на други клубове, докато ЦСКА е така. Първите, на които ще помогнем, са те. Но не може данъците и това, което данъчните им са начислили за години наред като лихви, с никакъв инструмент да го заобиколим като държава. Искам да декларирам огромна подкрепа, ако мога", каза Борисов.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Garrincha
15.05.2016 14:14

А, помогни първо на Дунав, па после на крадците ...

LEVSKI_IYI_14
15.05.2016 15:03

..тоест: "Крадеца вика - дръжте крадеца" ли?..

kristianoooo
15.05.2016 02:30

TИКВУНЕ отдавна никой не ти вярвааа...*erm* ОСТАВКА помияр!!!☚*devil*

night_wolf1984
15.05.2016 10:13

съгласен съм ..Гогол е написал един роман на тая тематика...Мъртви души...там добре е описана цялата схема.Въпроса е да има по малко помешчици,който да решават съдбите на хората с недействителни гласове *smile* Както казват много птички станаха на едно клонче,а клончето е тънко и всеки иска да има власт и да управлява,без да го е ене за норада *smile*

kristianoooo
15.05.2016 09:54

Ами брАатле Българина не е тъп... И Никога не е бил!!! А Борисов е избран с гласовете на моите и твоите вече покойни роднини... Мъртви души и хора от Структурите на партия ГРОБ... Това са неговите избиратели!!!*erm* Срещал съм се с Борисов няколко пъти през годините... Имам и много приятели и роднини свързани с ГРОБ... Но това никога не ми е пречело да виждам как това подобие на човек съсипва един велик народ...!!! *erm* Помня и как се палиха хора заради него и неговата мафиотска структураа... Ако си спомняш в Варна се запали момче на име ПЛАМЕН.... Мой адаш... Никога няма да му простя това... !!! Умряха не един и два Български граждани заради негоо...*confused* И въпреки че никога и нищо не ми е зависело от Борисов... Знам че има много хора на които им зависи... До някадее те разчитат на негоо... И Това просто ме убиваааа..!!!*confused**confused*

night_wolf1984
15.05.2016 08:35

не му вярват,а го избират...или Българина е тъп или вота е манипулиран....Ти кае от двете смяташ,че е ? *smile*