Клубове от Китай и ОАЕ с оферти към Иниеста, отговорът е категоричен

18:42
Клубове от Китай и ОАЕ с оферти към Иниеста, отговорът е категоричен
Капитанът на Барселона и испански национал Андрес Иниеста е отказал веднага няколко изгодни предложения от китайски клубове, пише в днешния си брой каталунският спортен всекидневник Mundo Deportivo.

Също така Иниеста не разглежда вариант за преминаване в клуб от Обединените Арабски Емирства, допълва вестникът.

През този сезон навършилият вчера 32 години футболист е играл в 27 мача от испанското първенство, в които е отбелязал 1 гол и е направил 2 резултатни подавания. Със "златен гол" на Андрес Иниеста испанският национален отбор за първи път в своята история стана световен шампион през 2010 година, а освен това атакуващият полузащитник и плеймейкър е и двукратен европейски шампион - от Евро 2008 и Евро 2012.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kiril_kovachev
12.05.2016 22:42

Уникален! Почти не останаха такива футболисти, уважаван, оценен истински лидер. Никой няма да каже лошо за него и като футболист и като човек. Днес той има рожден ден. Да е жив и здрав, нека повеè такива футболисти има в Барселона и във футбола като цяло. Видях в социалните мрежи снимки от рождения му ден, скромно парти със семейството в дома му. На снимката ще видите, че е доста далеч от луксозно мястото на партито, което само по себе си говори какъв човек. Респект !