ЦСКА отново бие в първенството (видео)

17:57
ЦСКА отново бие в първенството (видео)
ЦСКА победи като гост  Пирин Гоце Делчев в мач от 29-ия кръг на Югозападната "В" група. Двубоят приключи при резултат 3:0 за армейците.

Срещата започна с натиск на гостите. В 7-ата минута Хазуров стреля от 25 метра, но Шоколарев без проблем спаси. Само три минути по-късно домакините като по чудо не откриха резултата. Георги Калайджиев получи пас зад гърба на Чорбаджийски, финтира Йордан Йорданов и се озова очи в очи със стража на гостите Господинов, но стреля високо над напречната греда.

В 13-ата минута Пирин изпусна нова отлична възможност за гол. Калайджиев центрира отлично към непокрития Мехремски, който стреля от 6-7 метра с глава, но не улучи добре топката и тя след рикошет в тялото на червен бранител се озова в ръцете на Господинов.

Така се стигна до 16-ата минута, в която червените поведоха с 1:0. Автор на попадението бе Самир Аясс, който се разписа с глава след центриране на Борис Галчев отдясно. Секунди след това и Момчил Цветанов можеше да вкара, но шутът му излезе в аут.

В 28-ата минута армейците удвоиха своя аванс. Момчил Цветанов центрира отляво към намиращия се на задната греда Борис Галчев. Капитанът на червените стреля от 5-6 метра, Шоколарев някак изби, последва нов шут на футболист на гостите и след рикошет в крака на Самокишев топката навести домакинската врата за втори път - 2:0 за ЦСКА.

Втората част започна с отлично изпълнение на фаул от Калайджиев и още по-добра намеса на Господинов, който изби удара от фаул, насочил се под напречната греда.

В 59-ата минута Мехмерски сътвори невероятна глупост, играейки с ръка като баскетболист при центриране от корнер и реферът Бисер Никифоров отсъди дузпа, която Костадин Хазуров реализира.

Минута по-късно домакините можеха да върнат едно попадение, но Джамджиев изпусна очи в очи с Господинов. Армейците отговориха с бомбен шут на резервата Витанов, който Шоколарев отрази.

В 75-ата минута домакините сътвориха нов куриоз. Адемов хвърли тъч към своя вратар Шоколарев, който се подхлъзна и топката влезе в мрежата на Пирин. Гол обаче не бе зачетен, тъй като по правилник в такава ситуация се отсъжда ъглов удар в полза на противника.

Стартови състави:

Пирин ГД:
Шоколарев, Самокишев, Димитров, Адемов, Спириев, Грозданов, Мехремски, Благоев, Гушков, Калайджиев, Джамджиев

ЦСКА: Господинов, Динчев, Чорбаджийски, Цветанов, Галчев, Й. Йорданов, Аясс, Кикарин, Маламов, Хазуров, Грънчов


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация