Ван Гаал: Много уважаваме Уест Хям, не искаме да разваляме партито им, но...

11:49
Ван Гаал: Много уважаваме Уест Хям, не искаме да разваляме партито им, но...
"Това е една голяма футболна вечер, не искаме да разваляме партито на Уест Хям Юнайтед, но ни трябват трите точки", обяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал преди срещата между двата тима на "Болейн Граунд".

Двубоят ще бъде последен за "чуковете" на техния стадион, преди да се преместят на Олимпийския стадион в Лондон от следващия сезон, докато Юнайтед отчаяно се нуждаят от трите точки, които ще ги доближат максимално до място в топ 4 и участие в Шампионска лига през следващата кампания.

"Това е една голяма футболна вечер и играчите ще го усетят. Играем срещу отбор, който се сбогува със своя стадион, така че те ще искат да избегнат загубата. Уест Хям е много силен отбор, клуб с история, който ние много уважаваме. Не искаме да разваляме партито им, но ни трябват трите точки", коментира Ван Гаал.

"Ние сме един от най-ниските отбори в лигата и обикновено имаме трудности със статичните положения. Не мога да го отрека и ще трябва да се справим с този проблем", допълни холандецът. "Това е и първият път, в който говори за нашия съперник, а не за моето уволнение - благодаря Ви за това", пошегува се накрая Ван Гаал с журналистите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация