Англичани копират хореография на Сектор Г (видео)

11:16
Англичани копират хореография на Сектор Г (видео)
Феновете на третодивизионния анг­лийски Харт­липул Юнайтед копираха хоре­ографията на привържениците на ЦСКА от мача със Созопол за Купата на България, който се проведе в края на миналата го­дина.

По време на срещата от турнира сектор „Г изуми с не­вероятно шоу, посве­тено на филмовата поредица „Междуз­вездни войни". Агит­ката на „армейците" бе подготвила маски на имперски щурмо­ваци и специално из­мислени песни, фла­гове и вълна от фак­ли. Тогава вдъхнове­нието беше излиза­щия по кината Епи­зод VII на космическата сага „Силата се пробужда".

В събота запалян­ковците на Хартлипул се облякоха като щурмоваци от „Меж­дузвездни войни" при гостуването на Плимут Аргайл, а срещата завър­ши с 5:0 в полза на домакините. Очевид­но, запалянковците не успяха да „събудят силата" и да донесат победата на своя тим.

Хореографията на ЦСКА впечатли цял свят, като всякакви фенски сайтове я сла­гаха в своя Топ 10. Иначе маскарадите са традиционни за привържениците на Хартлипул. Преди го­дина те отпразнуваха оцеляването на тима си в Лига 2 като се облякоха като реге изпълнителя Боб Марли. Преди това феновете са се появя­вали в последния мач от сезона облечени като пингвини, смърфове, герои от „Чарли и шоколадената фаб­рика" и от телевизи­онния сериал „Буре­вестниците".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darklight
10.05.2016 13:13

Няма нищо общо това дето сте го писали. Англичаните са в костюми на щурмоваци, защото отбора им е като тях - не може да уцели вратата. Това е по-скоро пародия отколкото надъхване.

night_wolf1984
10.05.2016 22:25

еххехехехе...е *smile*