Англия заличи два гола пасив срещу \"лалетата\", Дефоу герой за \"трите лъва\"

23:40
Англия заличи два гола пасив срещу \"лалетата\", Дефоу герой за \"трите лъва\"
Отборът на Англия успя да заличи два гола пасив в контролната си среща срещу Холандия и двата тима завършиха при резултат 2:2.

Домакините от ниската земя имаха комфортен аванс от 2:0 след едно полувреме игра, като в голмайстори за "оранжевите" се превърнаха Дирк Кайт в 10-а минута и Рафаел Ван Дер Ваар в 38-а. През втората част албионците се вдигнаха на щурм към вратата на Маартен Стекеленбург и логично заличиха пасива от първата част.

Нападателят на Тотнъм Джърмейн Дефоу намали резултата в началото на втората част, а отново той в 77-а минута показа клиничния си завършек и изравни резултата. В края на срещата халфът на Реал Мадрид Уесли Снайдер имаше много удобно положение да донесе победата за холандците, но ударът му от пряк свободен удар рикошира в стената и излезе в корнер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NAZARETH
13.08.2009 00:47

На 100% мачът е бил невероятен, жалко че лалетата неуспяха да бият, но това е изповедта на тоталния футбол - вкарваш голове но и вратата ти е открита за такива. Великия британски остров с най-силното първенство и с цялата мощ която представлява би трябвало да смачка малката холандска земя, но в крайна сметка всичко опира до футболни умения.