Ювентус допусна грешна стъпка (видео)

23:53
Ювентус допусна грешна стъпка (видео)
Ювентус допусна грешна стъпка в предпоследния кръг от първенството. Шампионът очевидно бяха подценили гостуването си на последния Елас Верона и си изпатиха лошо като загубиха с 1:2.

Лука Тони наказа бившия си тим от дузпа в 43-ата минута и така ознаменува с попадение последния мач в кариерата си. Малко преди края той бе заменен и бе изпратен с аплодисменти от тифозите и на двата тима. Федерико Вивиани пък отбеляза втория гол в мача в 55-ата минута, а Пауло Дибала от дузпа в 93-ата минута вкара почетното попадение за гостите.

Така веронци спряха серията от 10 поредни победи на торинци, но този успех бе само за престиж, тъй като тимът от града на Ромео и Жулиета е сигурен изпадащ в Серия "Б".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

General96
09.05.2016 13:18

Много важно, че са се издънили в безмислен мач..

biancorosso
09.05.2016 06:39

Нападателят на Верона Лука Тони не скри емоциите си след края на двубоя с Ювентус (2:1). Това бе последен мач в кариерата на ветерана който завърши отлично за него, като той се разписа във вратата на бившия си тим от дузпа в стил "Паненка", а освен това записа успех над бъдещия шампион на Италия. Голаджията призна, че никога няма да забрави тази емоционална вечер.

"Трудно ми е да опиша какво чувствам. Мога само да благодаря на всички, които ми дариха тази магична вечер. Прекрасно е, когато си аплодиран и от привържениците на съперника. Ще запомня тази вечер завинаги. Това е последният ми мач, но този момент все някога трябваше да настъпи", заяви Тони.
Попитан дали предварително е решил да изпълни дузпата в стил "Паненка", ветеранът отговори: "Не, аз просто съм чалнат в главата. Не можах да реша дали да бия вляво или вдясно и накрая просто копнах топката. Казвам сбогом и това е едновременно най-тъжният и най-щастливият момент в живота ми. Не е лесно да се разделиш с футбола".

ГОЛЯМ СИ, ТОНИ !!!

biancorosso
09.05.2016 06:37

А и подобаващо изпращане на Лука Тони, в последния домакински мач в кариерата му. Успя да вкара гол, макар и от дузпа *smile*

biancorosso
09.05.2016 06:34

Е нормално, играхме само с трима титуляри, а и вече сме шампиони и сигурно няма голяма мотивация. Нека Верона да се изкефят като за последно в Серия А.