Венгер: "Голямата четворка" вече не съществува

13:30
Венгер: "Голямата четворка" вече не съществува
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обяви, че "Голямата четворка" в Англия е останала в миналото и всеки клуб вече може да си позволи внушителни суми за трансфери.

"Нека се върнем към началото на сезона. Всички очакваха шампион да стане Челси, а Манчестър Сити да завърши втори. Лестър Сити, според всеки експерт трябваше да води борба за оцеляване. Работата се състои в това, че нещо подобно на феномена Лестър може да се случи отново. "Голяма четворка" вече няма, тъй като всички клубове от Висшата лига разполагат с пари за харчене. Уест Хям Юнайтед, Тотнъм Хотспър, всеки е способен да удиви Англия. И да не забравяме, че Лестър съвсем не е беден клуб. Въпреки това те постигнаха успеха с малки ресурси, ставайки най-добрият клуб в Европа по показател "цена-качество". Затова те заслужават уважение", каза Венгер, цитиран от FourFourTwo.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
08.05.2016 15:19

Прав си е Венгера , не съществува защото дори пак да си завършат топ 4 като за мен топ 4 поне последните 2-3 години се оформираха двата Манчестъра и двата лондонски Челси и Арсенал , но дори и тази година да си бяха завършили така , просто не може да не се спомене ВЛИЯНИЕТО на отбори като уест хям , Лестър , Тотнъм говори че просто тази увереност в спомената от мен 4ка вече я няма и ако продължат следващите 3 споменати от мен да поддържат ниво ще бъде много много интересно близките години

ub7
08.05.2016 13:49

е прав е венгер. с тези пари средняшки отбор в англия може да си позволи звездата на почти всеки топ клуб от европа.

tishowinner2
08.05.2016 13:41

Голямата четворка наистина остана доста позабравена , а тя включваше Арсенал Юнайтед Ливърпул Челси. Сити едва се бореха за Лига Европа, Тотнъм и те се лутаха в същата борба. Астън Вила беше в топ 10 , Евертън и те .. не е същото вече

CFC_H_A_Z_A_R_D
08.05.2016 14:25

Голяма истина има в думите ти.А освен това дори имаше сезони в който и 4-те отбора се бореха за титлата и 3 от тези 4-ри отбора бяха на полуфинали в ШЛ.

Man_Red
08.05.2016 13:47

ако пък върнем още малко по-назад - ман сити се бореха да оцелеят

WDale
08.05.2016 13:37

Тоя съвсем изкуфя. Лестър е отбор който целия струва 50млн, по-малко от един единствен играч като Йозил или Санчез. Голяма четворка има. Това, че голямата четворка са и големи неудачници е съвсем друг въпрос.