Дерменджиев доволен от Лудогорец, въпреки загубата

22:41
Дерменджиев доволен от Лудогорец, въпреки загубата
Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев похвали футболистите си за демонстрираната игра, макар че разградчани загубиха с 1:2 гостуването си на Локомотив Пловдив в мач от 32-ия кръг на "А" група.

"Получихме два гола за кратко време. Опитахме се да ги върнем. Отборът искаше да го направи. Останахме с 10 човека, но ако беше влязъл гол по-рано… Но това ако знаете как е във футбола. Футболистите искаха този мач да не се загуби, но това е футбола.

Имаше ситуации, които не успяхме да ги реализираме и загубихме мача. Днес съм доволен от това, което играха футболистите и правеха по терена. Върджил се включи добре, направи добри атаки, но все още няма възможността да изиграе цял мач.

Кешеру имаше две или три ситуации, в които можеше да отбележи. При гредата изигра перфектно ситуацията, но за съжаление гредата не прави гол", каза Дерменджиев, след което коментира предстоящото турне на националите в Япония.

"Националният отбор винаги е бил над всичко за България. В крайна сметка ще се съобразим с официалните дати. Не е приятно, че футболистите няма да имат пауза, защото трябва да се разтоварят от мачовете - не толкова физически, колкото психически."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация