Шеф в Динамо: Над отбора ни тегне проклятие

11:18
Шеф в Динамо: Над отбора ни тегне проклятие
"Сякаш над отбора ни тегне някакво проклятие", коментира изпълнителният директор на Динамо Букурещ Йонел Данчилеску, след като миналата вечер футболистът на тима Патрик Екенг почина на терена.

Камерунският национал се строполи на терена в 70-та минута на двубоя между Динамо и Витору, само 7 минути след като се появи в игра, без никакъв контакт с друг играч. 26-годишният Екенг незабавно бе откаран в болница, но лекарите не са успели да спасят живота му.
Това е втори подобен трагичен случай в историята на Динамо, след като през 2000-та година футболистът на отбора Каталин Халдан почина на терена по време на контролна среща.

"Не мога да повярвам, това е кошмар. Това е твърде много – за мен, за отбора, за феновете. Сякаш над отбора ни тегне някакво проклятие", коментира изпълнителният директор на Динамо Йонел Данчилеску.

Съболезнования изразиха от бившия отбор на Екенг Кордоба, както и от Ла Лига. Капитанът на камерунския национален отбор Стефан Мбия заяви: "Нашето футболно семейство загуби един брат. Не мога да повярвам. Съболезнования на близките."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация