Стоев: Винаги съм чувствал подкрепа от футболистите

21:27
Стоев: Винаги съм чувствал подкрепа от футболистите
Наставникът на Левски Стойчо Стоев разкри очакванията си за мача с Монтана в петък.

"Всеки мач е различен, надявам се теренът да позволява добър футбол. Времето може би е повлияло на състоянието му, дано това позволява да стане хубав мач. Това е целта ни за петък. Лукин все още е контузен, не е почнал пълноценни тренировки, другите са здрави." 

"Трябва момчетата да изиграят мачовете на ниво до края. Все пак това е Левски и всеки двубой е за престиж на клуба. Вече не говорим за класиране и затова футболистите трябва да се изявяват в добра светлина. В следващите мачове ще давам шансове на играчи, които са играли по-малко, за да могат да покажат какво могат и аз да мога да се убедя в качествата им", сподели Стоев и добави, че прави този ход за доброто на отбора.

"Нека дадат нужното спокойствие на клуба, че тези футболисти, които са взели по-малко участие, ще свършат работа на Левски. Не мога да ви кажа дали ще правя промени, възможно е да няма, възможно е да има. Аз си преценявам през седмицата кой е в най-добра форма, а ако някой има леки проблеми, може да му спестя мача", след което добави, че винаги е усещал подкрепата на играчите си в последната година и половина.

"Винаги съм чувствал подкрепа от футболистите, колкото и клиширано да звучи. Това, което сме изградили за година и половина е доста добро като взаимоотношения. Двете страни се чувстват взаимно свързани и доволни от работата си", добави Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация