Пелегрини: Реал извади голям късмет

09:00
Пелегрини: Реал извади голям късмет
Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини заяви, че Реал Мадрид не са доказали, че са по-силни от отбора му, а просто им е провървяло. Гражданите загубиха с 0:1 от Лос Бланкос на "Сантяго Бернабеу", след като тимовете направиха нулево равенство в Манчестър.

"Разстроени сме, защото не заслужавахме да загубим. Съперниците ни извадиха невероятен късмет с този гол. Това беше равен мач между отбори, които не успяха да създадат много положения. Не успяхме да реализираме играта си, защото съперниците ни не ни го позволяваха. Равенството беше повече от справедлив резултат. Играхме на едно ниво. Имаше много старание и от двете страни, но малко футбол. Естествено, когато не си на финала, значи си пропуснал шанса си. Фортуната просто не беше на наша страна. Не мисля, че в някой от двата мача Реал показаха, че са по-силни от Сити", каза Пелегрини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
05.05.2016 18:10

голям късмет беше че не вкараха с единствения си точен удар за 2 мача. голям.

kapitana123
05.05.2016 17:44

Ситито проспаха втория мач и по-скоро е късмет, че не загубиха с повече. Грешката обаче дойде още от първия мач, където трябваше да рискуват повече, защото играта горе-долу им вървеше, а Реал тогава спяха.

djarata
05.05.2016 21:28

Реал проспаха 1то полувреме ,но 2то изпуснаха победата и то благодарение на Харт.Англиските отбори отдавна не са мерило в Европа.

ComsteR
05.05.2016 20:54

Явно гредата на Хесе второто си я забравил? Ударите на Рамод,Пепе и Касемиро също.

levskirealfen
05.05.2016 17:34

Мача е бил равностоен?! Та Сити нямаха точен удар във вратата. За каква равностойност говорим!?

ComsteR
05.05.2016 17:23

Прав е извадихмр късмет, че още първият мач не им вкарахме, на гостите у дома им. Вчера коментара е излишен, 2 опасни удара имаха, единият на Фернандиньо и другия на Агуеро удара. А ние създавахме положение след положение, Харт се намеси на 3-пъти решаващо, а сякаш Роналдо нямаше ден, почти всичко опита.

djarata
05.05.2016 16:55

Те Реал ако имаха късмет ,резултата ще ше да е доста по-голям.

billy_944
05.05.2016 14:06

Жалко за Пелегрини,уважавам го като мениджър,но тук може би разочарован виждайки може би един златен шанс да отиде на финал изкривява истината..Неговият отбор не предложи нищо с което да покаже,че заслужава да играе на финал..Атлетико заслужават титлата,най-малкото заради това,че отстраниха най-големите фаворити в лицето на Барселона и Байерн,а сега като отстранят и Реал ще са най-заслужилият отбор без съмнение.Наистина стискам палци Дюшекчиите да си върнат за загубеният финал преди 2 години,който си беше техен.Симеоне заслужава ШЛ!

sundza
05.05.2016 11:00

Сигурно е късмет, че Сити създадоха две положения за два мача и съответно не вкараха и гол. Късмет беше и че централният им нападател стоеше повече в собственото си наказателно поле, вместо в нашето. Късмет....Пелегрини за поредрн път се осмива сам и показва, че не заслужава оплакване. Единствения, на кокто съчувствам е Компани.

General96
05.05.2016 10:43

Като привърженик на Сити си признавам, че нищо не играхме и съвсем заслужено Реал са на финал.И в двата мача с тях не показахме, че заслужаваме да се класираме на финал!

Uigtfri
05.05.2016 09:35

Лично аз не видях с какво Сити не заслужаваше да загуби. Срещу Стоук, Уест Бром, Норич и Борнемут прехвалените им звезди добре си помпат самочувствието, но когато дойде време да играят срещу малко по-добър противник от тези 4 тима, същите тези "звезди" не смеят да поемат отговорността и да извадят отбора си от батака. И все пак тях едва ли ги вълнува какво говорят останалите или пък ги интересува, че са ощетили зрителите с играта си примерно, така че каквото и да се каже, е без всякакво значение и със сигурност ехо няма да има. Но като цяло този сезон хубавите мачове в ШЛ се брояха на пръстите на едната ми ръка, а който и от мадридските отбори да спечели турнира, това издание на надпреварата ще бъде запомнено като най-постната ШЛ откъм представяне на отборите, което донякъде убива и стойността на трофея.