Русия и Аржентина направиха зрелище с пет гола

19:56
Русия и Аржентина направиха зрелище с пет гола
Отборите на Русия и Аржентина изиграха изключително приятен за гледане приятелски двубой на стадион "Локомотив" в Москва завършил с победа 3:2 в полза на гаучосите.

Домакините от Европа започнаха много добре срещата и откриха резултата в 19-а минута, когато Игор Семшов навлезе в наказателното поле от дясно и със силен удар не остави никакви шансове за стража на Аржентина Андухар. Момчетата на Диего Марадона се опитаха веднага да върнат гола, но пропуски на Серхио Агуеро и Диего Милито лишиха гаучосите от изравняване. В края на полувремето блесна таланта на желания от редица европейски гранда Серхио Агуеро, който отправи страхотен удар от около 30 метра и изравни резултата, не оставяйки никакви шансове на Игор Акинфеев.

Втората част започна страхотно за Аржентина, след като Лопес даде преднина на южноамериканците още в 46-а минута. Само 13 минути по-късно влезлият като смяха Хесус Датоло получи топката на границата на наказателното поле от Серхио Агуеро и със силен удар с левия крак направи резултата 3:1 в полза на Аржентина. Въпреки натискът, който последва от страна на Русия, момчетата на Гуус Хидинк стигнаха само до едно попадение дело на Роман Павлюченко от пряк свободен удар, който оформи крайното 3:2 в полза на Аржентина.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

timati
12.08.2009 23:29

мача беше много добър и,макар че на много хора може и да не им хареса-играха много по качествен и класен футбол от нашите момчета.dunavec__ вземи влез в час Руснаците са много добър отбор и нямаше никаква милостиня както ти се изрази *stop*

Kalinho
12.08.2009 21:44

Агуеро по добър от Меси колкото Ники Михайлов от Буфон. Не разсмивайте хората Агуеро е добър и класен ама чак по добър от меси поне в момента не е *wink*

dunavec__
12.08.2009 20:43

Меси е твърде добър за да играе срещу тия слабаци руснаците! *devil*
Ти какво искаш 2-5 ли да свърши мача...малко милост и благородство проявиха като не пуснаха Меси. *wink*

morqka
12.08.2009 19:24

ехеее ... това момче влезе и направи 1:3 ... каква смяна ... *smile*

goshowec
12.08.2009 19:16

мхм..доста е талантлив..любимец ми е..време му е вече да премине в някой по класен отбор

samomanutd
12.08.2009 19:04

браво на агуеро според мен той е най-добрия нападател в днешно време браво агуеро форевър