Раниери става треньор на Берба, българинът се завръща на "Олд Трафорд" на 5-ти юни

14:20
Раниери става треньор на Берба, българинът се завръща на "Олд Трафорд" на 5-ти юни
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов ще се завърне отново на любимия си "Олд Трафорд", където прекара някои от най-успешните години в своята кариера.

Българинът получи високата чест да бъде една от футболните легенди, които да участват в традиционния и популярен в цял свят благотворителен мач "Футболна помощ".

Двубоят е под егидата на Уницеф и се провежда всяка година от 2006 насам като чрез него са събрани над 15 милиона паунда за различни каузи.

От телевизия ITV разкриха имената на първите четирима звездни футболисти, които ще вземат участие в двубоя, а освен Бербатов това са Джейми Карагър, Роби Фаулър и Яп Стам. В последствие българинът се похвали с участието си чрез Фейсбук.

Берба ще бъде част от Отбора на света, който ще се противопостави на отбор на Англия. Треньор на Берба в двубоя, който е на 5 юни, ще бъде току-що станалият шампион на Англия с Лестър Клаудио Раниери. Англия пък ще бъде водена от Жозе Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RoSKo0o0
03.05.2016 15:21

Берба... то хубаво, ама само едно не разбирам. Как така рейтинга ти във фифа 16 е 80... тея от ЕА май и те не разбират от футбол (mm)

ivanrealmadrid1
03.05.2016 16:54

Във фифа рейтинга не е само за качества, има футболисти с по-добри показатели, но по-нисък рейтинг сравнение с други играчи. играят и други фактори

AC_Milan_92_45
03.05.2016 16:27

Във фифа оверала показва реалната възможност на играча, мързела и личните проблеми не са включени. Бало е втория пример