Хидинг пострада при меле след Челси - Тотнъм (видео)

11:32
Хидинг пострада при меле след Челси - Тотнъм (видео)
Грозни сцени се разиграха след лондонското дерби от първенството на Англия между Челси и Тотнъм Хотспър. При меле на влизане в тунела пострада мениджърът на сините Гуус Хидинк, който бе повален на тревата от бранителя на шпорите Дани Роуз. Това за малко не провокира масово сбиване между играчите на двата тима.
 
Стюардите изправиха на крака 69-годишния треньор на домакините и го съпроводиха в тунела, докато футболистите на двата тима се блъскаха. Най-дейно участие в мелето взеха Роуз, съотборникът му Мишел Ворм и Диего Коща от Челси.
 
Тотнъм не успя да спечели мача и равенството 2:2 на "Стамфорд Бридж" направи Лестър Сити шампион на Англия.
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
04.05.2016 00:20

Мммм,добро видео видях вси4ко ,много подробно.

tenebrum
03.05.2016 21:31

фенчетата на челси яко плюят,то и друго не им остана,да се видят на кое място са в класирането а не да злобеят,съдията и на тях им спести много картони в началото на мача,не това беше решаващото.Нали са големи звезди за милиони,къде са те ,къде ще играят Тотнъм,айде лека ви нощ

Ginekolog
04.05.2016 00:42

буахаха

Futbolfen
03.05.2016 20:50

тва английско първенство наистина било най силното първенство в европа, щом лестър взе трофея прей сметка *lol**lol**lol* все пак да им е честита *cup*

nofx_
03.05.2016 19:52

тва им е умрелото първенство..... футбол не могат да играят но по селениите ги бива доста *beer*

spensi
03.05.2016 18:30

И Лестър и Тотнъм заслужаваха титлата тази година но бях с една идея повече за Лестър не за другото но съм фен на Арсенал, но адмирации и за двата отбора *smile*

ZZ_10
03.05.2016 16:05

Англичаните показаха отново циганията си, няма да ми се правят западняците на изискани,че са известни с кралицага си,както казва Гацо Бацов, тея на вързано куче хляб няма да могат да дадат

kapitana123
03.05.2016 14:16

Сега зарад мелето ще им сменят имената на двата отбора. Дано не ни дадат пак някое женско име

Amateur1878
03.05.2016 20:27

Не таз разбрах, приятел... *smile*

IvailoGeorgiev
03.05.2016 19:54

Чета коментара ти и съм съгласен с много неща освен с тупаника. *lol**lol* Мисля, че изхода е ясен и не е в полза на Фелайни.

Ginekolog
03.05.2016 17:14

този е болен хейтър от барса

Amateur1878
03.05.2016 15:54

как пък ти идват такива глупости не знам, ама съм се попилявал от хилеж на коментарите ти *lol**lol**lol**lol* И Челси Клинтън президент след баща си и майка си *beer**beer*

j_mourinho
03.05.2016 13:59

Както и да е...няма нужда от толкова драми.Челси и кокошките винаги си се гледаха на кръв, снощи ми напълниха душата.Умрях си от кеф, как играчите на фк кокошка започнаха да ритат, плачат и бяха напълно безсилни да вкарат 3-ти гол, след като Азар им го вкара един красив и уникален.Хайде оставайте със здраве.

wengerout - ти си свестен пич, няма за какво да споря с теб.Фактите от снощния мач говорят вместо мен.Дано си видял и броя на жълтите картони за фк кокошка, заедно с настъпването на ръце, бъркането в очи, и то по време на спряла игра.Да са живи и здрави спърса, цял живот ги искам така разплакани и тъжни.

wengerout
03.05.2016 14:09

За картоните е ясно, аз го казах. Дори спокойно можеше и да има изгонени, но това е абсолютно нормално, предвид факта, че е мач с такъв залог, плюс това, че профукаха два гола аванс. Това се опитвам да обясня, не да споря дали са им били чисти картоните или не. Не си спомням всички, но до колкото гледах снощи всеки един от тях беше напълно заслужен. Но след като е такова дерби и такъв развой, абсолютно нормално да си изтърват нервите и всеки, който казва, че това било нещо необикновено е адски тенденциозен. Защото съм сигурен, че всеки е гледал такъв мач, изигран и от неговия отбор. До онзи ден всеки хвали Атлетико(въпреки че срещу Байерн и втория срещу Барса си играха напълно чисто), а днес се плюе по Тотнъм. За да не съм разбран отново погрешно - Атлетико са моя фаворит за ШЛ, ако някой ще ме напада и за това, а колкото до Тотнъм- аз също не ги харесва и не ме интересува дали ще са шампион или не, понеже моят отбор няма да е. Просто много лицемерие имаше на хора, които се правиха на ощипани девойки- как можело някой отбор да играе така, това не било допустимо, а в същото време след 10 дена същите хора ще плюят по Барса, щото играели меко и нямало вече истински футбол с единоборства и мъжка, понякога и нечестна игра. Или едното или другото. Amateur1878 - дори и втората част, която не съм цитирал, никъде не казваш, да бе, шегувах се, но дори и трети, пак сте далеч. Пишеш я просто, за не излезе съвсем смешно, че се хващаш за една позиция. За мен не се тревожи, аз съм си спокоен (в повечето случаи). *smile*

Siko2
03.05.2016 12:44

Пха... А това момче което носеше топките.. спомняш ли си защо изяде шутовете или да ти напомня аз?!

ogi999
03.05.2016 12:27

Голямо клане падна в този мач, а съдията спести бая изгонвания.
Не знам доколко разумно Челси се хвърлиха така бясно да играят срещу нас, тъй като в бъдеще ще зависят много повече от мачовете с нас отколкото от мачовете с Лестър. Всичко се връща на този свят така че следващите години кървивите ни дербита явно ще са с Челси а не с Арсенал.
Честито на Лестър пичовете заслужено са първи.

wengerout
03.05.2016 12:20

Като се замисля ей сега се сещам за един ваш мач със Суонзи, в който вие аристократи бяхте ритали едно момче, което носеше топките и също имаше разправии.
Ужас, това е неприсъщо за вас.

Amateur1878
03.05.2016 13:59

Ами... това е поговорката. Трамвай, а не тир *lol**lol**lol**lol* Идеята ми беше по-скоро ебавка, но признавам - не може да се разбере. Въпреки всичко, ето какво съм ти написал в същият този коментар, който ти си цитирал дори и частично и тенденциозно, веднага след този твой цитат: "Въпреки всичко, далеч от печеленето на титлата по какъвто и дда е начин и тук Венгер определено се е изложил като кифладжия." Това как показва хващане за цифрички и буквички не знам. Приятел, стегни се, моля ти се. Спирай да пишеш, прави пауза да пишеш, прави каквото искаш. Просто се впрягаш наистина за глупости.

wengerout
03.05.2016 13:32

Не ми тълкувай думите погрешно, казах, че е нормално, не позволено. Тотнъм спокойно можеха да имат червени картони, но това не е нещо нормално?? Искаш да ми кажеш, че до сега никога не си виждал в дерби играчите да влизат грубо, да се блъскат и да имат червени картони? Никога не си гледал явно играчи като Кийн и Виера,мачовете на Пул и Евертън и т.н.

ComsteR
03.05.2016 13:32

А като цяло Тотнъм, мога да ти кажа къде са спокойно при това. За 20 години в Вш, това им е трето класиране е топ4 и второ участие в Шл през следващия сезон.

pesholudiq
03.05.2016 13:31

Да не говорим, че имаше клип от такъв ъгъл, дето чисто и ясно се вижда, че Азар рита топката ама онова гомно малкото почна да се търкаля като застрелян..

wengerout
03.05.2016 13:30

Нищо няма да промени, факт е, че си ни бихте отново, защото все още, колкото и тъпо да звучи, не сме дорасли на нивото да се борим съществено за титла. Мосюто за много неща не е успешен, не само за това. Мисълта ми беше, че точно вие нямате право да говорите колко селски били постъпките на Спърс, защото сме ги виждали и от вас, както и от всеки един отбор като цяло, нормално е, голям мач, дерби, голям залог, няма нищо чудно. Amateur1878- точно тази корекция показва, че си се хванал за цифрички и буквички. "Wengerout - не знам къде гледаш тези таблици, но според приложението на Goal.com, имате 30т. от гостуванията, което ви отрежда трето място. На 3т. пред 4-тите Сити. Общо взето, класирането ако се гледат само гостуванията не се променя по никакъв начин за топ 4. Лестър, Тотнъм, Арсенал и Сити. "" Tова ако е закачлива форма на отговор, аз съм тир. До тук с теб, казах, че няма да споря и в същото време го правя за глупости. Факт е,че се хващаш за минимални неща. Сега сигурно ще ми напишеш, че е трябвало да кажа, че съм трамвай, а не тир, защото такава била поговорката и аз отново съм в грешка.... CFC London- а ти си абсолютно доказателство за селяния и простотия, няма и смисъл да ти отговарям. С един си пиша нормално, въпреки че спорим, а ти още с първия си коментар започваш с жалко отборче, никога няма да спечели титла и тем подобни глупости, идващо от някой, който дори не може да си позволи да отиде да се снима отвън Емирейтс, да не говорим за билет.

ComsteR
03.05.2016 13:27

Пич, как можеш да кажеш, че това е дерби и всичко е позволено? Тотнъм си играха точно както Атлетико с нас и Барса, не им дава чест, особенно Дембеле,Дайер,Роуз и Уолкър спокойно можеха да са под душовете. Ако Клатенбърг беше започнал с картоните още в началото, можеше да няма такива мелета, а не тов Ворм да се прави на мъж.

darklight
03.05.2016 13:20

Човек, и да пускам и да не пускам това какво ще промени? Да, Коща е провокатор и ако му мине номера, значи е успял. Твоите не играят за пръв път срещу него, така че знаят какво ги чака. Затова си имате мосю, който да им каже да не се поддават на номерата му. Явно и в това не е успешен.

Amateur1878
03.05.2016 13:15

Да бе, ясно ми е за кой коментар ми говориш и тогава ти и написах, че това не променя факта, че сте далеч от тилата ако се гледат само гостуванията. Ако щеш и като лека корекция във фактологията го приеми понеже хем говориш как Венгер говори неточни неща, хем и ти. Спокойно, дишай и се успокой *smile* Никой не ти се е хващал за цифрички и буквички.

wengerout
03.05.2016 13:09

Пусни си мача и гледай отново! Виж цялостното поведение на Коща, виж и ситуацията с Габриел и с ръка на сърцето кажи кой започна пръв, последно виж и симулацията му за червения на Мертезакер как си спира крака, за да падне. Но дори да оставим това, защото всеки ще има различно мнение за дузпата, то отново поведението му и на него, и на Сеск е потресаващо. Amateur1878 сега съм с телефона и ще е по-трудно, но ще ти покажа коментара да видим има ли шега в него

Amateur1878
03.05.2016 12:56

Е за Фелайни още по време на мача започна да говориш какъв мръсник е бил с този лакът и как едва ли не заслужава да бъде изгонен. А аз се пошегувах с това, че Арсенал бележат "прогрес" и са на 3-тото място, а не 4-тото както се очаква от всички, ама както и да е *smile* Много насериозно приемаш нещата. Професионално изкривяване може би *smile*

darklight
03.05.2016 12:46

Влиянието на Моуриньо всеки го знае. В онази ситуация кой беше глупакът - вашия там забравих му името. Косчелни поне се овладя и не се поддаде. А Роуз си беше за гонене като трябваше да има още поне един с него.

wengerout
03.05.2016 12:41

Къде са Кристъл Палас и Съндърланд, къде са Тотнъм, още повече, че това си е дерби. А обстановката изнервиха допълнително вашите играчи, които при всяко едно нарушение спориха с играчите на Тотнъм или със съдията, дори и да е маркирал нарушението и да е дал картон, вашите продължаваха да спорят. За пример е и нарушението на Роуз срещу Вилиан. Какво направих Роуз? Фаул, да, добре, той бе отсъден, ама Вилиян трябва да отиде и да го блъска, нали?? Пак казвам, точно вие не се правете на жервти, защото имахте роля в изнервянето на мача, плюс вашите игри със сетубалския и с диего коща са още по-нелицеприятни. Само няколко месеца по-назад ще те върна с мач между вас и Арсенал и грозното поведение на целия ви отбор и на коща. Тогава нещо да кажеш??? Поведението му беше много красиво, нали? Amateur1878 А до аматьора- ти пък винаги се хващаш за най-малкото нещо, сто пъти ти казвам, че точно с теб не искам да споря, защото си голям всезнайко и пишеш глупости. Онзи ден се хвана за това, че съм написал, че Арсенал са щели да бъдат 4ти вместо трети в гостуванията си, как мога да проведа разговор нормален с теб??? И сега пак-дадох го за пример, защото е пресен, не мога да се сетя за неща, които са ставали преди 4,5 месеца или година.Айде, вече няма да спомена никога повече името на Фелайни, заради теб, обещавам

darklight
03.05.2016 12:36

Ти гледал ли си въпросния мач? "Невинното" момченце криеше топката под себе си и ритниците не бяха за него, а в опит да се измъкне топката. И какво ми разправяш, ако ние сме били в този мач за титлата. Преди 2 години като бяхме близо до нея и падахме от Съндърланд или Кристал Палас да не сме завършвали мача с 9 жълти картона?

wengerout
03.05.2016 12:19

Коментарът ми е насочен и към още един момък, който твърдеше, че Тотнъм са селяни, но явно неговият коментар е бил изтрит по някакви причини.

wengerout
03.05.2016 12:16

Айде да не говорите точно вие глупости.
Първо Свети Тотерингам тази година няма да го има.
Второ- точно Тотнъм са далеч от най-селския отбор, хората се бориха за титла, какво искате да излязат със свалени гащи ли??? Много ясно, че ще има бутане, блъскане и всичко.
Фелайни удряше лакти онзи ден на Хут за никакъв мач.
Точно вашия мазен мангал коща всеки път лази по нервичките на всички на терена и много добре знаем какви селяндурщини прави, дето заслужава да му счупят краката на две.
Селяните от гадната махла стоук пък освиркват играч, на когото техен ръгбист счупи крака, а да не говорим точно те как играха преди с Пюлис.
Ако се поразровя в историята на дербитата между вас и нас или Тотнъм, или вие с Юнайтед, съм убеден, че ще видя мачове, в които сте се разправяли със съдията много и сте играли грубо.
Да не говорим за мачовете ви с Барселона.
Не ги харесвам Тотнъм, но повече харесвам хора, които не мислят. От снощи чета само някакви глупави коментари колко жалки били. Сигурен съм, че ако Челси играха за титлата, нямаше да извършат нито един фаул.
Да не говорим, че случката с Хидинк не е нарочно, а Роуз го бута без да го види, до колкото разбрах аз.
Лек ден и по-леко със злобата. *wink*

Amateur1878
03.05.2016 12:28

Значи, хайде стига с този Фелайни. Дай някой друг мач за пример, в който Фелайни е раздавал лакти, но точно пък срещу Лестър спри вече да се нахвърляш над Фелайни! Първо, дори не успя и да го нацели като хората; и второ: предвид женското скубане, Хут заслужаваше директно попадение в носа. Ясно ми е, мръсен играч е Фелайни като цяло и не го отричам, но Хут се отърва - както от червеният картон, така и от истински тупаник! Иначе подобни изцепки като снощните който и отбор да ги направи, все ще се възмущавам. Добре, напрежение, нерви, чудесии, но подобна Кечмания не бях гледал наистина от доста време. Всеки отбор си има и тези моменти, но такова нещо като вчерашното не бях гледал от доста време. И като доуточнение - не казвам, че Тотнъм са селяци, че само те го правят и пр. Но просто чак такова си беше пркалено.