Ван Гаал: Това е позволено само в секс мазохизма

15:44
Ван Гаал: Това е позволено само в секс мазохизма
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал за пореден път шокира всички с неадекватно поведение и изказване, след като сграбчи интервюиращ го журналист за косата и му обясни, че "това е позволено само в секс мазохизма".

Холандският треньор обясняваше нагледно мнението си за инцидент между Робърт Хут и Маруан Фелайни по време на двубоя между Манчестър Юнайтед и Лестър Сити, завършил с равенство 1:1. При борба в наказателното поле германският защитник дръпна своя противник за косата, а в отговор получи лакът в брадичката, като е много вероятно и двамата да бъдат наказани от ФА за поведението си. Ван Гаал очевидно бе недоволен от ситуацията и си го изкара на репортера на Sky Sports, който го интервюираше след срещата.

"Когато те хвана за косата, каква е твоята реакция? Твоята коса е много по-къса от тази на Фелайни, но какво ще направиш? Реакцията на Фелайни е нормална, такава би била реакцията на всяко човешко същество. Това е позволено само в секс мазохизма, но не и в други ситуации", коментира холандецът, докато дърпаше за косата журналиста, който от своя страна запази самообладание и отговори, че удар с лакът не е правилната реакция.

Наскоро Ван Гаал използва друго сравнение от областта на сексуалното, докато говореше за футбол, заявявайки, че иска неговите играчи да бъдат "horny" (възбудени, похотливи) на терена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SuperMario77
02.05.2016 18:52

Тоя май получава специални доставки от Холандия в последно време *lol*