Болезнен инцидент за Адам Джонсън под душовете на затвора в Донкастър

09:48
Болезнен инцидент за Адам Джонсън под душовете на затвора в Донкастър
Бившият национал на Англия Адам Джонсън вече си има проблеми в затвора в Донкастър, където излежава 6-годишна присъда за сексуални отношения с малолетно момиче.

"Daily Star" разкрива, че той е бил бит от съкилийник след възникнал скандал наскоро. Игралият за Манчестър Сити и Съндърланд състезател чистел банята, когато друг затворник му направил забележка, че е пропуснал да отстрани топка с косми в канала.

Джонсън реагирал гневно с псувня и извикал "Ти знаеш ли кой съм аз?" Изглежда, че това не е впечатлило другия мъж, който веднага нанесъл удар с юмрук в лицето на футболиста. Останалите затворници са се намесили, за да спрат боя, а след това на помощ са дошли и охранителите.  

Както е известно, Адам Джонсън чисти в затвора срещу 11 паунда на седмица. Той ще се подложи на програма за лечение не сексуални престъпници и след това ще може да кандидатства за предсрочно освобождаване.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
04.05.2016 07:06

Е за това тряа да искат лична карта на входа пред спалнята.

jikardo797979
03.05.2016 10:34

просто нямам думи каде беше сега каде е ,ти да ходиш да чукаш непълнолетни ама народа сам е казал никой не може да се изчука по добре от самия себе си

kristianoooo
02.05.2016 14:32

Можеше и да е още по болезненоОо...*erm* Чувал съм че осъдените за педофилия са на почит под душовете!*joking**wink*

sdw
02.05.2016 11:18

Заглавието кърти.Викам си в началото,тоя е изпуснал сапуна.Уинър - вие започвате да ставате жълта пародия на спортен сайт.

bengami
02.05.2016 10:31

що не казвате, че сте им светили бре? Вместо да пишете(копирате) жълти статии, по подобие на един друг спортен сайт, може да правите анализ на даден мач, без участието на Юнайтед, Арсенал, Барса e.t.c, който да съдържа повече от 2 изречения. Ама кой съм аз да ви казвам...

night_wolf1984
02.05.2016 10:06

Ти знаеш ли кой съм аз...ей тоя въпрос ми е много смешен...сякаш всеки трябва да знае и да се интересува какъв е. И българските тежкарчета с парички ползват тая фраза много често....но и често си сядат за задните джобове,като Джонсън..понеже не знаят отсреща ...какъв човек имат *smile*