Валенсия вади 10 милиона евро за Ален Халилович

19:01
Валенсия вади 10 милиона евро за Ален Халилович
Атакуващият полузащитник на Барселона Ален Халилович може да продължи кариерата си във Валенсия, съобщи каталунското издание "Sport".

Представители на "прилепите" вече са провели преговори с Барса и са готови да похарчат 10 млн. евро за 19-годишния хърватин плюс бонуси за негови успехи.

Каталунският клуб е поставил условие да може да си откупи правата на играча за 15 млн. евро след минимум един сезон.

Преговорите са преминали успешно, но всичко зависи от желанието на самия Халилович, който има предложения и от други клубове. Този сезон халфът игра под наем в Спортинг Хихон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bobi921220
30.04.2016 16:55

Това ще баде мн голяма грешка ако продадат този талант*vicious**vicious**vicious**vicious*

Uigtfri
29.04.2016 23:05

Халилович е футболист с невероятна техника и поглед върху играта, но кретеноидното ни ръководство е готово да го продаде само и единствено заради някакви си 10-15 млн., които ще постъпят в клубната каса. Добре, ама имаш Сандро и Мунир, които са на ниво Сегунда Б. Защо тях не ги гониш? Или пък може би според управниците те са бъдещето на тима, въпреки че например не могат да си спрат топката. Жалко, но явно докато не дойде време за новите президентски избори, ще продължаваме да търпим безумията на Бартомеу и подопечените му, а дотогава кой знае колко още перспективни момчета ще изтървем. Единственото хубаво, което свършиха, е договарянето на Денис Суарес, макар дори и този трансфер да не е 100% сигурен. Все още се питам защо сосиоса на клуба преизбраха Бартомеу миналата година, а едва ли ще намеря и логичен отговор. Не знам изобщо дали някой има обяснение.

Fcb10
29.04.2016 21:14

Управниците в Барса са от олигофрен нагоре! Това при Лапорта нямаше да се случи , да си продаваме талантите и да държим играчи като Сандро и Мунир които с нищо не допринасят за успехите на Барса , въпреки че не харесвам и Лапорта го предпочитам пред Бартодаловеро и подчинените му.При Лапорта също имаше несполучливи трансфери , но не се продаваха обещаващи таланти , играеха тези които имаха класата и психиката за Барса.