Започва VI международен футболен турнир за юноши \"Юлиян Манзаров\"

13:59
Започва VI международен футболен турнир за юноши \"Юлиян Манзаров\"
От 15-20 август в Етрополе ще се проведе международния турнир по футбол "Юлиян Манзаров".

В шестото издание на международния турнир по футбол "Юлиян Манзаров" ще вземат участие осем отбора от България и чужбина. Своето участие са потвърдили ЦСКА, Левски София, Литекс , Славия, Барселона, Пелистер Македония и футболна академия "Христо Стоичков" гр. Етрополе - гр. Свищов.

Участниците ще бъдат разделени в две групи по четири отбора, определени чрез жребий, като водач на група "А" ще бъде Барселона, а на група "Б" ще бъде миналогодишният победител в турнира Левски. Състезателите на участващите отбори трябва да са родени през 1991,1992 и 1993 г. Отборите пристигат на 14 август 2009 г. след 12:00 часа и ще бъдат настанени в гр. Правец. В 19:00 часа същия ден ще се проведе техническата конференция и тегленето на жребия за турнира. Откриването на състезанието ще започне на 15 август в 09:00 часа.

Срещите ще се играят по едно и също време сутрин и следобед на двата терена в гр. Правец и в гр. Етрополе. Двата града се намират на 15 км. един от друг и поради тази причина е необходимо участниците да бъдат с автобуси. Точните часове, в които ще започват срещите, ще се определят на техническата конференция, в зависимост от атмосферните условия.

Победителите в двете групи ще играят финал, вторите отбори ще спорят за 3-то/4-то място, третите за 5-о/6-о място и последните за 7-о/8-о място. Мачовете в групите ще се играят на 15, 16 и 17 август. На 18 август отборите ще почиват. На 19 август са срещите за разпределение на местата от 3-то до 8-о. Финалът и закриването са на 20 август.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация