Бенитес предупреди Дел Боске: Внимавай с Торес

12:30
Бенитес предупреди Дел Боске: Внимавай с Торес
Рафаел Бенитес разкри, че е говорил със селекционера на Испания Висенте Дел Боске да внимава с Фернандо Торес в предстоящия контролен мач на "Ла Фурия" срещу Македония. Мениджърът на Ливърпул се притеснява да не загуби пореден футболист преди началото на сезона във Висшата лига, а за всички е ясно, че мърсисайдци без "Хлапето" не са същия отбор.

"Фернандо се присъедини към националния отбор и аз говорих с Дел Боске и другите от спортно-техническия щаб за това как да подходят с него в тренировъчния процес, защото той все още не е напълно готов за максимални натоварвания", коментира Бенитес.

"Заради Купата на Конфедерациите Торес не можа да направи нормална предсезонна подготовка с нас и е нормално да се притеснявам той отново да не се контузи. През миналия сезон тези негови травми доста ни попречиха в борбата за титлата", допълни специалистът.

Бенитес има доста главоболия с контузени футболисти преди гостуването на Тотнъм в неделя. Стивън Джерард почти сигурно няма да играе поради контузия, а Джейми Карагър, Мартин Шкрътел и Даниел Агер също са под сериозна въпросителна за сблъсъка с шпорите. Новото попълнение Алберто Акуилани също със сигурност е аут от срещата, тъй като италианецът още се възстановява от стара контузия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LFC_T9_G8
12.08.2009 16:27

определено ще си паснат .. като ги гледам какво правят в национала (Испания) *smile*

WayneRooney10
12.08.2009 15:12

el_n1n0 защо пък трябва Торес винаги да е сам в атака, не може ли Бенитес да му намери нападател да играят заедно а Кайт ще си пробива по крилото и готово така широчината на отбора ще е по добре *wink*

el_n1n0
12.08.2009 14:27

Така е, но мисля че ще се съгласиш, че качествен или некачествен, никой не може да го замести напълно, а и никой качествен няма да седи на пейката когато торес е здрав *sad*

mitaka88_bg
12.08.2009 13:19

Така е щом като не купиха качествен нападател нека трепери надТорес цял сезон!