Кофти реми за Тотнъм (видео)

00:03
Кофти реми за Тотнъм (видео)
Отборът на Тотнъм Хотспър не можа да победи у дома Уест Бромич Албиън и вече изостава на 7 точки от Лестър Сити само три кръга преди края на английската Висша лига.

Хари Кейн поведе атаката на шпорите, зад него действаше Деле Али, а Ерик Ламела и Кристиан Ериксен им помагаха с пробиви по крилата.

Уест Бромич беше без основния си нападател Саидо Берахино, което даде шанс на Хосе Саломон Рондон да започне като титуляр. Отборът на Тони Пулис пристигна в Лондон след три поредни загуби и малцина очакваха да окаже сериозна съпротива на домакините.

Тотнъм започна много напористо и още в 4-ата минута Ериксен беше близо до гола, но Боаз Майхил с върха на пръстите си изби в корнер. Малко след това великолепна комбинация между Деле Али и Хари Кейн завърши с удар на нападателя, който срещна левия страничен стълб.

В тези минути Тотнъм играеше разнообразно и почти всяка атака вещаеше опасност за вратата на дроздовете. В средата на полувремето Майхил спаси коварен изстрел на Хари Кейн, но натискът на шпорите нямаше как да не даде резултат. В 33-ата минута Ериксен центрира от фаул, Ян Вертонген се хвърли за топката заедно с Крейг Доусън, който в опита си да го блокира, си отбеляза куриозен автогол.

След попадението домакините се дръпнаха леко назад и футболистите на Уест Бромич опитаха няколко слизания към вратата на Юго Лорис, но без особен успех.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

naleg
26.04.2016 15:09

Голяма торта от отбора на Лестър за Craig Dawson, автора на двата гола в мача!

John_Jameson
26.04.2016 14:42

Юнайтед бие Лестър, Челси и Тотнъм правят X, така виждам аз следващите мачове. Каквото и да стане, Лестър ще бъде шампион! *beer*

Futbolfen
26.04.2016 12:58

то па големия отбор челси, и лестър и тотнъм ще ги бият *wink*

Amateur1878
26.04.2016 10:51

Във ВЛ всеки може да бие всеки. Но това равенство наистина означава в огромна степен, че Лестър са шампиони. Все още не теоретично, но практически са. Съвсем заслужено, разбира се. Просто, този сезон Лестър и Тотнъм са единствените два отбора, които заслужават да са шампиони. Честито да им е!

ogi999
26.04.2016 09:03

Не знам как можете да пишете, че в момента Челси има шанс да бие Тотнъм пък било то и на Моста. Честита титла на Лестър напълно заслужена е с оглед показаното през сезона от всички отбори.

Ginekolog
26.04.2016 10:51

С мерак как

spurs122
26.04.2016 01:59

това са селските отбори в англия уба стоук уотфорд като играят с някой отбор признат се затварят и надървят като за световно, а като си играят помежду си се правят на футболисти и ядът дървото от смешни отборчета, същите са и лестър,обичали даиграят на контра , не те не обичат те друго не могат та дори вчера суонзи правеше футбола лестър само затварят и чакат грешка и дай на контра, и колкото късмет имат лестър толкова нямах наште не само в този мач. то не изпускаха от малкото наказателно на празна врата срещу лестър то топката в едната в другата греда разходка по голлинията и така нататък, лошото е че сега челси ше се надърват срещу нас и ако трябва последния кръг ше играят цирка на кпр и ман сити ако се стигне до там,реално лестър не са дразнител на повечето отбори и затова се стигна дотук *smile* логично от мачовете с ман юн евртън и челси лестър не трябва да вземе точка,ако да кажем са финал за фа съм сигурен че гълтат вода но тук единствени имат интерес да ги бият манчестър, евертън са един от 5 велики отбора на англия и за тях е по добре Тотнъм да не ги изпревари за шампион на ВЛ, за челси няма да казвам те се борят за мястото си в лондон като искат да изместят Тонтъм и арсенал *smile* все пак има минимален шанс който ще се гони докато може *smile* ДА ДРЪЗНЕШ ДА ГО НАПРАВИШ ... COYS

rimlianin
15.05.2016 13:55

Както казах , поредният заблуден "софиянец" ..

spurs122
26.04.2016 19:28

ти що си мислиш че селянин е свързано със селото> само по тва че нямаш представа какво е селянин и даваш мнение доказва къв селянин си :0

rimlianin
26.04.2016 14:30

Само като видях думата селски в коментара ти, и ми стана ясно че си поредният заблуден столичанин Прост народ , слаба държава ..

ub7
26.04.2016 08:21

ето като неутрален ти казвам и лестър и спърс да станат шампион е яко. истината е че тотнъм бяха супер стабилни този сезон - най-добрия отбор по мое мнение - но лестър са със 7 точки над тях - т.е. били са още по-стабилни. не знам какво не ти е харесало на мача им със суонзи, на мен ми беше яко да гледам пробивите на шлуп. друг е въпроса че пове4ето английски мениджъри явно изразиха желанието си лестър да стане шампион, и се хвърлят повече срещу тотнъм. в началото на сезона ако ти предлагах 2-ро място на 7 точки след който и да било щеше ли да кажеш да? радвай се че почетино изгради отбор от разграден двор и следващия сезон тотнъм ще бъде фаворит и ще играе в ШЛ. аз бях абсолютно сигурен че лестър ще се счупят по някое време и сити ще са шампиони, но се радвам че грешах.

ReDeViL666
26.04.2016 02:07

Счупи ви се каруцата.

sviliev
26.04.2016 00:30

След този резултат няма да се налага Челси да налягат на Лестър пред своя публика в последния кръг. А Лестър най-вероятно ще станат шампиони още тази седмица, дори и да паднат от Юнайтед. Тотнъм трудно ще вземе нещо от Моста, Челси ще иска да ги схруска по съседски.

pesholudiq
26.04.2016 11:49

Още повече, че от лагера на Челси излезе новина, че не искат Тотнъм да са шампиони, логично защо. Макар, че мен са ми симпатичен отбор и бих се радвал за тях.

simon_66
26.04.2016 00:21

Тотнъм наядоха букмейкърите жестоко тази вечер.. това бе сред топ 10 на залозите за периода събота-понеделник в световен мащаб и развалиха милиони залози с 1ци. Но то си беше ясно, че ще се обърне каруцата на Тотнъм щом решиха да отстъпят назад второто полувреме и дадоха инициативата на УБА. Жалко, вече няма никакво напрежение около това кой отбор ще е шампион на Англия.. Очаквам още следващия кръг да е ясен и на теория-ЛЕСТЪР!

lilikoli
26.04.2016 00:42

да,но според мен мачът ви е Х2. Тотнъм няма да спрат да играят докато Лестър не стане шампион,а в момента са в много добра форма.

CFC_H_A_Z_A_R_D
26.04.2016 00:30

Дори да не ги бият забравяш един важен фактор който ще изиграе много важна роля за титлата.А именно ние.Понеже следващият кръг играем с Тотнъм и ако ги бием ще направим Лестър ШАМПИОН.

lilikoli
26.04.2016 00:28

няма да е следващият обаче, Лестър няма да биат Юнайтед като гости, но ще са шампиони все пак толкова са близо

Banditos
26.04.2016 00:10

Най смешния и продажен отбор,Лестър шампион

CFC_H_A_Z_A_R_D
26.04.2016 00:08

Това е хора Лестър имат нужда само от 1 победа за да триумфират с титлата.Вече казах,че извървяха мноооооооого дълъг път.Казаха се много неща,че не са готови,че няма да издържат но те успяха.Време е за може би най-голямата сензация в историята на футбола.И честно казана.Според мен ще направят филм за развитието на Лисиците последните 2,3 години.Но ще се акцентира главно върху този сезон.