Капело отряза Алмуния за националния на Англия

11:13
Капело отряза Алмуния за националния на Англия
Фабио Капело заяви, че няма никакво намерение да изпрати повиквателна на Мануел Алмуния за националния отбор на Англия, въпреки че скоро вратаря на Арсенал ще вземе британски паспорт.

"За мен Алмуния е испанец. Вярно е, че играе в Арсенал, но пак си остава испанец", отговори Капело на въпрос дали не смята да реши проблемите си с намирането на класен вратар, като вземе в отбора 32-годишния страж на "топчиите".

Както е известно, Дейвид Джеймс и Бен Фостър са с травми и пропускат днешния приятелски мач с Холандия в Амстердам. Много от специалистите са на мнение, че албионците и на предстоящото световно няма да могат да са реални фаворити, именно заради липсата на страж от най-висока класа.

Англия има много добри вратари. Довечера знам, че Робърт Грийн ще се представи на ниво", допълни специалистът.

"Знам, че мениджърите на клубните отбори се ядосват, че точно три дни преди началото на Висшата лига трябва да има контрола на националния отбор. И аз съм бил в тяхната позиция и съм говорил подобни неща, но мога само да им кажа, че датите за международните мачове ги определя ФИФА, а не аз", каза още Фабио Капело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivanov5
12.08.2009 11:59

Джо Харт е най-добрия в момента да взима него *stop*