Кевин Амунеке: Българският футбол е ужасен

10:32
Кевин Амунеке: Българският футбол е ужасен
Вместо да анализира собственото си представяне, един от най-яловите футболисти в историята на ЦСКА - Кевин Амунеке, реши незнайно защо да се подиграе с нивото на най-популярния спорт у нас.

"Имах възможност да се запозная с футбола в България и Румъния и мога да кажа, че по тези географски ширини качеството му е ужасно. Предпочитам да не гледам назад, а да се съсредоточа върху бъдещето си", заяви нигериецът в интервю за португалския "А Бола".

Братът на Емануел Амунеке напусна "армейците", за да подпише с шведския ИФК Норкьопинг срещу 300 000 евро. После африканецът се присъедини към румънския Тимишоара, за да се озове накрая в Насионал. По ирония на съдбата на остров Мадейра самозванецът ще бъде съотборник с друга чуждестранна издънка, опитала късмета си по родните терени - Фелипе да Коща.

Още един бивш кадър на Насионал и "червените" - Хосе Луис Гарсес, от вчера е футболист на арабския Ал Етифак. Ел Пистолеро, който се прочу повече със забежките си из софийските нощни заведения, отколкото с голове, ще играе като преотстъпен за един сезон, след което клубът от ОАЕ може да му предложи постоянен договор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holliwood
12.08.2009 15:18

България не е най-слабата ама стадионите ни са много малки и не са привлекателни а + това няма много хора надявам се в бъдеще всичко това да се промени

Cris_7
12.08.2009 14:00

Тоя първо да види себе си ква е трагедия и тогава да говори за нашия футбол..! *sick*

Takeo
12.08.2009 13:07

Наричаш този неграмотен маймун човек!? Съвземете се бе хора и нека се ценим повече.Че футбола ни не струва много е факт, но нима футбола в страната на този папуас е по-добър? А да не говорим,че ние имаме доста повече с което да се похвалим като цяло. И то не само в областта на футбола.
П.С. За "лесните" обаче си безспорно прав *smile*