ЦСКА записа двуцифрена победа, само двама бележат головете

17:43
ЦСКА записа двуцифрена победа, само двама бележат головете
ЦСКА постигна нова разгромна победа във В група - 10:0 срещу Германея Сапарева баня.
 
Всичките 10 гола бяха дело на двама играчи на "армейците" - Костадин Хазуров наниза 6 гола, а Николай Цветков четири.
 
Домакин в този мач бе Германея, но срещата се игра на "Българска армия" в столицата.
 
В следващия кръг в сряда ЦСКА посреща Сливнишки герой. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skubidu3
24.04.2016 23:29

Всички пишат за ЦСКА, а никой не пише че Дунав се връща в А група. Срам, срам, срам!

Bitten
24.04.2016 19:44

Те да се бяха наредили на гол линията по-малко щяха да пуснат.

simi91
24.04.2016 19:16

Тва е няква подигравка...

ZPM
24.04.2016 21:51

Колко от тези млади момчета ще играят според теб, ако върнат ЦСКА в А група? Отново ще се напълнят с чернилки и всякакви други чужденци като останалите отбори. Още от първия кръг няколко отбора пищят, че трябвало да пускат един юноша и го сменят в 20тата минута без да помислят колко вредят на психиката и самочувствието на момчето.

katal0neca
24.04.2016 21:22

Специално за тези млади момчета това, че цска отиде във В група си е като подарък, защото така успяха да блеснат и да им се обърне внимание. Защото ако цска беше останал в А група пак щеше да е с 9-10 негъра в състава и за 90% от тези момчета нямаше и да се чуе, а сигурно щяха да ритат за някои средняци от Б група.


24.04.2016 21:04

Подигравка е че за всички други отбори се намериха вратички и се направиха всякакви компромиси, ама за най-успешния бг. отбор решиха да дамонстрират мускули и да прилагат правилници във най-строгата им част, след като в съседни нам страни се направи всичко възможно клубове с традиции и с по-големи дългове като Динамо Букурещ, Партизан, Цървена звезда и т.н. да останат в елита. Подигравка е с тия млади момчета, които не са за В група, да ги карат да играят там и нищо чудно и догодина да им се наложи пак да са там заради протакането на делата извън срока за лиценз. в тоя отбор има момчета, на които ще се разчита в бъдеще за националните гарнитури, а им се спира развитието по аматьорските групи. Ганчев го каза в прав текст, че Пеевски пречи на ЦСКА, а защо ще го прави ако няма интереси в леФски ???