Стойчо Младенов между Черно море и Локо София

09:58
Стойчо Младенов между Черно море и Локо София
Черно море и Локомотив София са отправили оферти към Стойчо Младенов, съобщава "Меридиан Мач". Шефовете на двата ни елитни клуба от три дни водят разговори с "Екзекутора на Ливърпул", който в момента е треньор в Саудитска Арабия. Там Стойчо се подготвя за новия сезон с отбора си Ал Итифак. Първенството в Саудитска Арабия започва на 19 август.

В договора на Младенов има клауза, според която при плащането на известна компенсация той може да си тръгне по всяко време.

Президентът на Локо София Николай Гигов и босовете от ТИМ са заявили, че няма проблеми да покрият неустойката. Собствениците на Черно море и столичните "железничари" са разочаровани от слабия старт на отборите им и търсят промяна на треньорския пост.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

morqka
13.08.2009 03:24

това са пълни глупости ... Кольо ще си остане на Тича ... не може от един мач да се правят изводи ... пък и шефовете на моряците са по-умни от Ганьо Батков и няма да сменят трениора в началото на първенството ... както се съмнявам и Локото да смени своя трениор ... Стойчо да си седи при арабите , Кольо на Тича и така ... *smile*

IDIMDI
12.08.2009 18:16

Този не ни трябва във Варна.Нека си го вземат шопите и да му се радват.Никола Спасов е най-добрия треньор в България.Що за ръководство имат моряците-да имаш един истински спец а да се натискаш за Стойчо!?Нека го оставят да ги бърка в София.Феновете застават твърдо зад Н.Спасов.

Lazialcho
12.08.2009 11:14

Черно Море не трябва да си пипа трениора ! Колио е добър и си е точно за този пост! Според мен оня некадърник Окука може да бъде сменен, но дали точно тройчо ще е правилният човек за железните не знам *smile*