Стойчо Стоев: Липсваше ни само гол

00:03
Стойчо Стоев: Липсваше ни само гол
Наставникът на Левски Стойчо Стоев остана доволен от играта на своите футболисти при нулевото равенство с Лудогорец на "Герена".

След срещата обаче треньорът направи доста неуместно сравнение. Стоев разясни, че селекцията на сините струва 300 хиляда, а тази на българския шампион - 6 милиона и попита може ли Райо Валекано да бие Реал Мадрид. След като му бе обяснено, че сравнението не е уместно, Стоев даде нов пример, като този път посочи Валенсия.

"Получи се динамичен и агресивен мач. Двата тима са доста сериозни. Подкрепата от трибуните накара футболистите да се раздадат. Липсваше ни само гол. Иначе от играта съм доволен. Футболистите са бореха, добре се движеха по терена и имахме няколко положения. Това че срещата свърши 0:0, не означава, че качеството не е било добро. А и плюс това - нашата селекция е 300 хиляди, а тяхната - 6 милиона. Това е все едно Райо Валекано да бие Реал Мадрид. Добре де, Валенсия да победи Реал."

"Въпреки всичко, ако има 7-8 тима като Левски и Лудогорец, първенството ще е съвсем друго. Още не може да се мерим с Лудогорец във финансово отношение, но игрово започваме да се доближаваме", заяви Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация